Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ElIa2011

Hej wam ludki

Polecane posty

a zablokowałam te swoje ;) dzieki za rade,jakos nikt sie nie kwapił,wielkie dzieki!!!! :)))

Na razie się nikt nie podszył bo jesteś nowa i jest 8 rano :) Ale lepiej na początku to zrobić bo potem różnie jest (wielu nie odróżnia podszywu od autora) Jakoś poszło, większość jednak wpisów to idiotyzmy pewnie.

To miło :) hihi Miała byc Ella z takiej bajki (jestem dorosła ale czasem jak mnie jakas basn uwiedzie...;) Ella Zakleta :)

To jak z obrazami,wiesz wiekszosc to sie nadaje do...ale czasem w koncu ta perełka i ta radocha,haha! ale ja nigdy nie jestem do konca zadowolona ze swoich dzieł :( hah!!!

Tak,głównie portrety i zwierzeta.Jesli chcesz malować to po prostu zrób to,sprobuj.Jesli sie obawiasz to zacznij wtedy kiedy bedziesz sama w domu/mieszkaniu/pałacu. Jesli Ci sie nie spodoba,schowaj głeboko(nie wyrzucaj),kiedys zajrzysz i sie usmiechniesz ;) Takie pierwsze dzieła,haha:)))) Fajna pamiatka,niestety pojecia nie mam gdzie sa moje:( O,juz ja je odnajde!wrrr!!!

A wiesz,dawno temu tu zajrzałam i Twój nick pamietam :)))) Taki nietypowy :))))) Z bazgrołów rodza sie piekne rzeczy....wiesz? :)

Hej :) Jakis normalny osobnik :) Jak miło :) jasne ze mam,gromadke,koty (wiekszosc) i psy dwa a Ty ? :))

kinky --->masz niezla(mocna,dajaca do myslenia tym co nie mysla) stopke,smutne to i szkoda ze prawdziwe

Jak mm ochotę to mażę coś po papierze :D Nie wiem co z tym moim nickiem, dla mnie całkowicie normalny :D A i pamiętaj z kulturą nie mam nic wspólnego ;) Nie zwracaj uwagi na półdebili, w dziale "Redakcja kafeterii" (czy jakoś tak) jest śmietnik i możesz oczyścić swój topik z tych pomarańczowych bzdur

Nie mam, miałęm pieska ale już go nie ma na tym świecie. Myśłe nad piekiem znowu, a twoje jakiej sa rasy ? :) A co do stopki to przypomniałaś mi że miałem zmienić :P W końcu to forum dla kobiet, może jakaś dojdzie do pewnych wniosków :) to wersy z utworu "reedukacja" grupy Slums Attack

"On kocha cie nad życie chociaż gorę biorą nerwy To że bije później pije nazwiesz to życiem codziennym Na razie nie jest źle lepiej nad tym się zastanów Gdy rodzice po raz enty zastaną cię skatowaną Ubolewasz nad losem miałaś mieć super rodzinę Zamiast szczęścia czujesz strach on ma wciąż wkurwioną minę Jest strasznym skurwysynem przecież nie o tym marzyłaś To że masz z nim dzieciaka ma cie przy nim zatrzymać To że krzywdzi was obu to zapewne twoja wina Zupa znów była za słona znów cios który z nóg ścina Nie wiesz jego obietnicą że to już ostatni raz Ze przeprasza w pracy ciężko że ostatni raz dał w gaz Policz lice na ciele, ile miałaś stłuczeń złamań Piękne podpuchnięte oczy zapłakane masz od rana Zostaw tego chama kobiecino weź się ratuj Tak mi szkoda ciebie siostro na swym życiem się zastanów Już zapewne ktoś ci wspomniał zasługujesz na lepszego Na takiego co doceni twoje naturalne piękno Spytam koleżanki kiedy widziały cie uśmiechniętą Taki żywot męczennicą nazwę domową gehenną Za poświęcenie wpierdol tym się miłość ma objawiać To co przeżywasz to nie miłość jest a dramat Zamiast ciosów przytulasy zamiast krzyków czułe szepty Zamiast obelg śmiech pocieszny zamiast poniżeń prezenty A Ty nie bój się miłości w końcu znajdziesz ja dziewucho Tylko rozstań się z tym katem który nazywa cie suką" A to cała zwrotka, niezmieściął mi sie :P w stopie :)

bardzo fajny ten nick,zapada w pamiec hahah :) bardzo mnie smieszy,ze do tego dopisuje sie jakis wariat lub wariatka hahah:)))))))) teraz cafe przypomina wariatkowo,chyba tak to wyglada ,sa normalni na leczeniu i wariaci na 100%, to sporo o nich mówi,ze cos ich ciagnie do waginy babci (biedna:(((( zeby wiedziała:(((( Co do rysowania to wiesz...rysuj!!!!A ile wlezie!!!!!A raczej ile wylezie.Warto.Bo tak,prosze posłuchaj mojej prosby,ok?:)

jak to zablokowanym? one sa moje i tyle ;) moze byc?moje,mojej siostry Zuzi i kasi