Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natala0050

Salon Denique Wrocław

Polecane posty

Gość Kkr
Czy ktoś wie gdzie obecnie pracuje Asia? Może jakiś kontakt na FB? Chodziłem do niej od dłuższego czasu i dziś dowiedziałem się, że już nie pracuje...

Gość bardzozawiedziona
Chciałam dać mniej niż jedną gwiazdkę, ale jedna będzie ok... Denique zawsze kojarzyło mi się z drogimi usługami ale skoro drogo to jakość musi być na najwyższym poziomie. Uwierzcie, wcale to nie idzie w parze. Weszłam ot tak, nieumówiona i zostałam przyjęta(przedłużanie paznokci). Koszt usługi 200 zł, przedłużanie na formie z french. Wszystko ładnie, byłam zadowolona. Dokładnie po 4 dniach dzwonię i zgłaszam reklamację- 9/10 paznokci się zapowietrzyło i zaczęły się wykruszać przy bokach. Reklamacja przyjęta- zdziwienie, może to cover, może nie, w każdym razie paznokcie spiłowane tam gdzie się wykruszały i zamiast cover'a nałożona hybryda, Wyglądają dobrze. Wierzę, że będzie dobrze, Pani kosmetyczka bardzo miła więc umawiam się na uzupełnienie po 3 tygodniach. Siedem dni po poprawce sytuacja się powtarza- wszystkie paznokcie zapowietrzone, brzegi wykruszone, jeden paznokieć odpadł, drugiego jest 1/3 bo zapowietrzona warstwa odleciała. Dzwonię do salonu, oddzwania Pani Manager, prosi o wizytę. Przychodzę i słyszę,że pierwszy raz taka sytuacja ma miejsce ( doprawdy? opinie w internecie niestety mówią co innego) prosi abym zajęła miejsce przy stoliku kosmetycznym. Kosmetyczka zdejmuje mi paznokcie i zaprasza na usługę manicure za 3 tygodnie... To nie był pierwszy raz. Miałam już przedłużane paznokcie wielokrotnie. Nigdy nic się nie działo. Wydałam 200 zł za usługę przedłużania paznokc****aznokcie nie przetrwały nawet 2 tygodni i nie otrzymałam zwrotu nawet połowy kwoty. Do tego musiałam się pofatygować dwa razy do salonu w związku z reklamacją. Jedną gwiazdkę przyznaję nie za to,że muszę a za to,że Pani Kosmetyczka była miła. Niestety wykonanie usługi i rekompensata wynikająca z tego poniżej gwiazdki. Zapłaciłam za nic. Dosłownie. Nie ma paznokci, nie ma pieniędzy.

Gość gość
Denique w pasażu to tragedia. Syf, brudne lustra, wszędzie włosy, nieprofesjonalna obsługa, na recepcji trzeba czekać aż ktoś łaskawie podejdzie i najczęściej podchodzi nie recepcjonistka a fryzjerka. Fryzjerka słabo mówiąca po polsku więc albo mnie nie zrozumiała albo nie wie co robi.Włosy zniszczone a zapłaciłam ponad 300zł! O paragon zawsze trzeba się prosić! Nikomu nie polecam!!!

Gość gość
Polecam jestem klientka tego salonu od długiego czasu i zawsze wychodzę zadowolona zarówno jeśli chodzi o fryzjerstwo jak i paznokcie.Szczególnie polecam przesympatyczna panią Karolinę. Zawsze spełnia moje marzenia i oczekiwania względem włosów. Profesjonalnie wyjaśnia i doradza.