Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evela24

duchy? zmarli? znaki?

Polecane posty

Mam pewną zagadkę która zdarzyła się dziś rano. Moja Mama zmarła dwa lata temu wczoraj byłam u Niej czasem jak mam problemy idę do Niej. Jest małe prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży i tak siedząc przy Niej zadawałam sobie pytanie czy dam radę i czy się spisze w roli matki i czy dam sobie rade bez Niej. Wieczorem poszłam oboje z ojcem szliśmy wcześniej spać ok 21.30 wprowadzałam samochód na podwórko zamknęłam wszystko bo padał deszcz. Rano wyszłam z domu i zobaczyłam ze szyba z strony kierowcy jest otwarta pytam Tate czy otwierał a on mi na to że musiałam zostawić otwartą. Nie zostawiłam jej otwartej bo ja nie otwieram szyb mam klimatyzację nie zostawiłabym też otwartej bo przecież padało. Potem tata powiedział że w nocy wstawał bo ktoś chyba kręcił się koło domu bo strasznie psy szczekały a one są na to bardzo uczulone. Samochód nie ma śladów włamania nic nie zginęło auto było zamknięte z każdej strony a jednak szyba została otwarta do połowy. Czy to może być jakieś ostrzeżenie? Czy dała mi po prostu znak że czuwa? Dodam że jakiś czas temu śniła mi się Mama i powiedziała że nie mam się martwić bo Ona się mną opiekuje.

Gość . . . . . . . . .
pewnie elektronika ci szwankuje w wozie

Gość Kwiaciasta
Moze to znak ze twoja mama czuwa nad wami...

Gość marin...;,
Tesknimy po smierci bliskiej osoby... Wyszukujemy znakow, sami czasami wmawiamy sobie rozne rzeczy. Juz to przechodzilam, moj tata zmarl 3 lata temu. Latwiej jest nam wtedy uwierzyc w odwiedziny zmarlej osoby niz w cos bardziej przyziemnego.

Niedziel nie potrzebne mi elektryczne szyby bo mam klimatyzację a stać mnie na dużo więcej rzeczy niż Ciebie. I z łaski swojej przejdź na inny temat skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Gość salianka
Wierzę w takie znaki. W mojej rodzinie była przygoda z "duchem": Teściowa była na cmentarzu u zmarłego taty,wróciła do domu,nastawiła wodę na herbatę i jej się zasnęło. Na ścianie ma solidnie przymocowany róg (trąbkę),której dawniej dziadek używał.I w pewnym momencie ten róg walnąl na ziemię,budząc ją.Okazało się,że w samą porę - zgasł palnik,a gaz się dalej wydobywał.Oglądaliśmy trąbkę - sznur był cały,hak nadal w ścianie - nie było fizycznej możliwości,by spadł. Tu jakoś go nie widzę interwencji.Trudno to zinterpretować w tn sposób.

Gość gość
U mnie jak zmarł dziadek spadl krzyż ze ściany w ich starym domu

Gość gość
Pewnego lipcowego wieczoru coś zapukało czterokrotnie w okienną szybę. Godzinę później dano nam znać, że mój brat miał wypadek....

Gość gość
ludzie, wasi zmarli spia, jakie duchy zmarlych SA TYLKO NIECZYSTE DUCHY DEMONY

Gość gość
A może to stan umysłu?.

Gość gość
przestan wybijac poklony do kawalka drewna, obrazy, figurki z drewna, srebra, zlota, kamieni, jakiekolwiek obrazy zabronil Bog czcic bo sa zrobione reka rzemieslnika, to jest balchwalstwo, masz czcic Boga duchem i prawda

Gość gość
pozatym czcicie falszywy obraz Naszego Pana Jezusa Chrystusa

Gość gość
Jezus Chrystus nie wyglada tak jak wam pokazuja!

Gość gość
Bog ma biale wlosy jak welna, oczy jak plomien ognia, glos jak wiele wod, dlugie wlosy sa hanba dla mezczyzny

Gość gość
w krolestwie szatana (swiat) wszystko jest klamstwem nie wiecie nic o synagodze szatana czy nie czytacie Bibli i nie sluchacie Slowa Bozego

Gość gość
wszyscy bogaci i slawni (politycy, aktorzy, muzycy, sportowcy, i tak dalej) sa synagoga szatana i czcza szatana, nie wierzcie szatanskim klamliwym mediom, tv i falszywym idolom

Gość gość
12 I obróciłem się, by widzieć, co za głos do mnie mówił; a obróciwszy się, ujrzałem siedem złotych świeczników, 13 i pośród świeczników kogoś podobnego do Syna Człowieczego10, obleczonego [w szatę] do stóp i przepasanego na piersiach złotym pasem. 14 Głowa Jego i włosy - białe jak biała wełna, jak śnieg, a oczy Jego jak płomień ognia. 15 Stopy Jego podobne do drogocennego metalu, jak gdyby w piecu rozżarzonego, a głos Jego jak głos wielu wód. 16 W prawej swej ręce miał siedem gwiazd i z Jego ust wychodził miecz obosieczny, ostry. A Jego wygląd - jak słońce, kiedy jaśnieje w swej mocy.

Gość gość
Duchy czy demony istnieją czy tego chcemy czy nie :( Ale czemu demony miałaby nam dawać znaki że naszym bliskim dzieje się krzywda? :D

Gość Taki Tam Panicz
Móóódlcie się!...

Gość gość
NIE MA DUCHOW ZMARLYCH ROZUMIECIE

Gość gość
Mnie ktoś zajebal książkę i zdjęcie o dużym formacie. Od 3 lat nie mogę znaleźć a pamiętam że odkładam na miejsce. Po prostu wyparowalo.

Gość gość
Demony nas zwodzą podając się za zmarłych... Karmią się naszym strachem. Zmarli są w niebie, piekle bądź czyśćcu... Ludzie...

Gość gość
To jak widzę ducha babci to znaczy że widzę demona???????

Gość gość
To jeden z objawów schizofrenii

Gość gość
To topik żeby dzielić się swoimi przeżyciami związanymi z zjawiskami paranormalnymi a nie żeby się wyzywać od schizofrenikow :D