Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I.am.not.insane

Zgłaszam się do II edycji Tap Madl. Trzymajcie za mnie kciuki!

Polecane posty

Gość Grzegorz Kleszcz
Dżoana przyjechała? (z akcentami na ostatnie samogloski?) to może już kestinguje? orrajt dziwczenta - zaczinamy tap madyl tu!

Gość I.am.not.insane
suu, thx🌼 Nie omieszkam podzielić się z Wami informacjami o rezultacie mojego wystąpienia:classic_cool:

Gość I.am.not.insane
Nie castinguje jeszcze :D Castingi zaczynają się bodajże 28 czerwca... Ja wybieram się na ten ostatni, w Warszawie, także na info jeszcze trochę poczekacie, ale mam dziwne przeczucie, że będzie warto czekać :classic_cool:

Gość I.am.not.insane
omfg$&#&^*$#@ 😭 http://www.youtube.com/watch?v=Vf1xJxcgHhk też marzę o tym, żeby mieć takiego hiciorka na koncie❤️ 😭 ok kochani, ja zapierrdalam ćwiczyć mięśnie brzucha, etc., coby mi nie powiedzieli, że mi się doopa trzęsie, lub coś jeszcze innego 🖐️:classic_cool:)) Będę Was oczywiście o wszystkim informować na bieżąco, I promise :classic_cool:👄🖐️

Gość ja tez się cholera zgłaszam
trzeba korzystac skoro jest taka szansa:D to kiedy te castingi i gdzie??

Gość na oficjalnej stronie programu
są wszystkie daty i miejsca castingów... ;)

Gość tzipa mnie swedziiii
Ja też jadę na casting. Jadę z zamiarem wyrwania tego projektanta z jury na moje piękne, hypnotazing eyes and długie legs :classic_cool:👄 (Mówcie co chcecie, ale on mnie kręci und podnietza do czerwoności :classic_cool: A kiedy wyczytałam na poodelku, że spetzjalnie do II seasonu tego oszałamiająco interesting show pakuje na siłce... oszalałam :classic_cool: Ze szczęścia aż podskoczyłam do sufitu i wydałam z siebie głośne "hurray", no nie mogłam się opanować:classic_cool: bo skoro pakuje , to oznacza, że będzie jeszcze bardziej sexy&hot&cute&adorable&charming; no zwariuję jak tam nie pojadę i nie zobaczę tego na żywo :classic_cool:) 👄

Gość ty wyżej ale przyjebałaś
jakie dragi bierzesz młoda?:classic_cool:

Gość tzipa mnie swedziiii
żadnych, ja juz tak po prostu mam:classic_cool:🖐️

Gość hahhahahahahahahhah
no nieźle

Gość no to fajnie masz aż Ci
zazdroszczę :P

Gość lmao rozwalil mnie
ten teemat ogólnie:D

Gość mamełe na motorynce
córe moje,wygrasz na pewno, boś najpiękniejsza pod słoneczkami. To ci ja mówię,twoja jedyna mamełe! :classic_cool:

Gość lmao rozwalil mnie
ooo kurwa, bo sie zaraz posiusiam ze śmiechu :D ey, ja moze tez się zgłoszę, mi też mama mówi, że jestem śliczniusia (w koncu urodę mam po niej) i takie tam ❤️ :D

Gość twoja stara zapiertala na
motorynce :classic_cool: ogólnie to powodzenia wam wszystkim życzę na castingu🖐️

Gość mamełe na motorynce
a co,kierwa, ze na motorynce? :classic_cool: motorynka najlepszym środkiem komunikacji,bo rewelacyjnie stymuluje łechtaczkę :classic_cool:

Gość I.am.not.insane
Dlaczego się śmiejecie? Ten temat jest na poważnie a nie dla żartów 😭 :classic_cool:

Gość to ten dawidek nie jest gayem?
że tak chcecie go wyrywac?

Gość nie jest........
z czego mi wiadomo to nie. wiem ze stwarza takie pozory, ale kurde, nie kazdy projektant jest gejem:)

Gość mamełe na motorynce
córke moje, jako poważna und stateczna mamełe poważnie traktuję twe modelingowe zapędy i wiem, że mję nie zawiedziesz we pędzie dzikim do kariery :classic_cool:

Gość I.am.not.insane
I za to Cię, moja najdroższa mamełe kocham. ❤️ Za niezłamaną wiarę we mnie, moją urodę i talente :classic_cool: Obiecuję, że nie przyniosę wstydu rodzinie. 🌼 Będę nas godnie reprezentować. A tak swoją drogą, może zechciałaby mamełe towarzyszyć mi w tym castingu? :classic_cool: Pojechałybyśmy obie na motorynkach :classic_cool:🖐️ Ale byłby lans, jakbyśmy takim oldskulem podjechały pod Torware :classic_cool:🖐️

Gość poka tzytze a nie
świrujesz pawiana:classic_cool: my Cie tu ocenimy żebyś wiedziała czy nie narobisz sobie wiochy jak tam pojedziesz:classic_cool:

Gość mamełe na motorynce
motorynki wysadzane kryształami Swarovskiego - zwarte und gotowe czekają już na castingową wyprawę :classic_cool: moje najpiękniejsze pod słoneczkami córke, będzie lśnić na wspomnianej motorynce jako zaranna gwiazda :classic_cool:

Gość I.am.not.insane
Mamełe się postarała, jestem pod niemałym wrażeniem :classic_cool:🖐️