Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oo000OOOO

Zaraz szału dostanę :/

Polecane posty

Gość oo000OOOO

Chciałam wyjechać jutro do miasta, odpocząć od kłócącej się rodziny, pochodzić po sklepach, wieczorem pojsc do pubu i spać w wynajętym na dobę pokoju. Chciałam zarezerwować pokoj ale w domu nie mogłam bo ściany mają uszy :O nie chciałam by ktoś podsłuchał, a uwierzcie że w moim domu o to nietrudno. Poszłam wiec kilka metrów za dom i dzwonię, kończe rozmowę, odwracam się, patrzę a tam matka stoi kilka metrów za mną i sie gapi i słucha :O ale się wkurwiłam!!! polazła tam za mną z moim bratem!!! ja pierdole!!!!!!!!!!!!!

Gość GluuupiaPizzzzda
ale zarezerwowałaś ten pokój? :D Ile masz lat, ze sie tak stresujesz matką?

Gość oo000OOOO
dzwoniłam do jednego ale zajęte wszytskie :( potem do 2 i były wolne...ale dwójki po 30 zł na dobę no i mówię babce że chcę tylko na 1 osobę zarezerwować a ona że 50 zł to kosztuje :/ powiedziałam ze jak si,ę namyślę to zadzwonię...juz nie zadzwonię. 19 lat mam

Gość bojowkowa LKS
co z tego że słyszeli, zabronią Ci?

Gość oo000OOOO
zaraz będzie gadanie....coś matce się nie spodoba :O jak zwykle bedzie przezywała. Już ja ją znam. Tylko popsuje mi humor przed wyjazdem i spieprzy cały pobyt.

Gość kiniajga
No to ja Ci powiem tak: mam 22 lata 0 prywatności i o większości rzeczy nie mówię w domu bo nikt by mnie nie zrozumiał

Gość GluuupiaPizzzzda
dorosła jesteś, olej matkę... To poszukaj w necie jakiegoś innego noclegu, tańszego. A właśnie, słyszała ta rozmowę i co, zabroniła by Ci jechać?

Gość oo000OOOO
szukam ale telefonu nie mam, bo wtedy jak dzwoniłam to wzielam matki (bo pozwala mi brac jak chce) ale jak ją zobaczylam ze stoi za mną jak ta świca to odadłam jej ten telefon i juz drugi raz po niego nie pojde. takze z mojegu wyjazdu nici i znowu jutro kolejny dzien spieprzony na tej cholernej wsi :( i znowu kłotnie i ciagle siedzenie przed kompem mam dość :(

Gość oo000OOOO
nie zabroniła by ale to 'gadanie', na sto procent by się jej to nie spodobało, nie zrozumiałaby tego ze już kurvicy dostaje w tym domu :(

Gość oo000OOOO
podejrzewałaby mnie pewnie o coś, że z kimś jade się spotkać itp :O ja chcę być po prostu sama, tam gdzie nikt mnie nie zna... ale oczywiscie jak ona sobie coś ubzdura to jej nie przetłumacze!

Gość powiem ci jednooooo
nie masz jaj

Gość oo000OOOO
nie mam :( i jestem przegrana bez sensu to wszytsko

Gość ajtpmwgp
Też tak mam. Dlatego wielu rzeczy nie mówię mojej mamie, bo wiem że coś by się jej nie spodobało

Gość oo000OOOO
i jeszcze jak biegłam do domu to powiedziała na mnie: wariatka a jak ja mam nie zwariowac w tym kurniku? :( smutno mi jak nie wiem co :(

Gość oo000OOOO
i co teraz? bede tu narzekac cały wieczór a miałam takie fajne plany na jutro, jak zwykle nie wypaliło :( w ogole w domu musze wszytsko w ukryciu robić :O

Gość oo000OOOO
:(

Gość oo000OOOO
przyszła do mnie i powiedziała ze nic nie słyszała o czym gadałam . Jasneee ale samo to że przylazła tam wkurzyło mnie! Powiedziała mi tak: zapytała się czemu taka jestem? Ze się obrażam, że nie można ze mna pogadać i pogłaskała mnie po głowie, a ja nie mogłam nic wydusić z siebie. Wyszła a ja ryczę jak bóbr :( Czemu taka jestem? A jak mam być skoro mieszkam w domu wariatów? matka jest chora psychicznie, wyżywa się na bracie, jak ja byłam mała to wyżywała się na mnie, od 18 lat wysłuchuje niemalże codziennych kłotni z ojcem, byłam ich świadkiem od małego! Widziałam jak się szarpali, wyzywli, jak matka wyrzucała ojca przez drzwi, jak wszytsko fruwało po pokoju!

Gość oo000OOOO
Prosze niech ktoś ze mną pogada :( nawet nie mam z kim pogadać, jestem samotna i przegrana :(

Gość oo000OOOO
i jeszcze wypytywała się głupio gdzie dzwoniłam :O to moja sprawa gdzie dzwoniłam, nie jestem dzieckiem by się tłumaczyc z kazdego kroku

Gość KŁAMCY I ZŁODZIEJE
ale pierdolisz:)

Gość oo000OOOO
może i pierdole, w sumie co mi zostało...

Gość oo000OOOO
prosze o rozmowe........

Gość oo000OOOO
jeśli nie chcecie gadać ok. Sama będe tu pisać, może ktoś sie zainteresuje. Pojadę jutro do tego miasta ale nie na noc :( spędzę tam cały dzień i może jakos odżyje

Gość ja Tobie poradzę coś
modlitwa Ci pomoże, uwierz

Gość oo000OOOO
wątpie

Gość elektroniczna18
chcesz pojechac do innego miasta i lazic sama po barach? nie masz zadnych znajomych?

Gość ja Tobie poradzę coś
nie wątp, módl się koronką do Miłosierdzia Bożego

Gość oo000OOOO
tak, chcę pojsc na molo, zjesc cos w barze, pochodzic po sklepach znajomych mam ale nie utrzymuje z nikim kontaktu

Gość oo000OOOO
może poznam tam nowych znajomych kto wie. Poki co pojadę tam jutro i tak bedzie najlepiej

Gość elektroniczna18
a nie mozesz odnowic kontaktow? samemu to tak smutno... ile masz lat?