Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto kto kto kto kto kto

ROUTER-opinie!!!

Polecane posty

Do posiadaczy neostrady i routerów: jaki router macie? jaki polecacie? dziękuję:)

Gość dfdfdfdfdf
nie wiem, jakis mam ale nie wiem jaki, bialy z czarną antenką

wielbiciel a cos wiecej? jak się sprawuje?

sprawuje się ok, ale router należy dobierać do konkretnego przypadku w sumie najlepsze routery są od Linksysa i te polecam najbardziej z kolei Netgeary w testach wypadają raczej słabo, ale akurat ten model ma bardzo dobry modem i możliwość wgrania alternatywnego softu, w którym można dostrajać jakość sygnału - czyli coś dla osób mocno oddalonych od centrali TP, ze słabym sygnałem, a właśnie w takiej sytuacji jestem ;)

hmm...no ja w sumie tez czasami mam problemy z łączem. a router do czego się podłacza?bo ja mam laptopa i nie chce zadnych kabli itd

Jeśli zdarza się, że rozłącza Ci internet z powodu słabego sygnału, to polecam ten modem, który wymieniłem - nawet na oryginalnym sofcie połączenie będzie wyraźnie bardziej stabilne niż przy innych routerach. Może inne parametry będą gorsze (np. transfer po WiFi), ale zawsze kluczowa jest stabilność połączenia z netem. Router (z WiFi) podłącza się kablem do prądu i kablem do gniazdka tel., natomiast komputery podłącza się do routera albo kablem, albo bezprzewodowo.

dziękuję :)

Gość mściwa Gośka
nedgear- ja też mam ino inny numer coś tam i rewelacja:D

Gość a ja mam air live
wt-2000arm jak miałem prendkosc sciagania na tych zwykłych modemach około 110kb to teraz mam do 140 kb

Mnie zdarzało się kilkakrotnie kupować routery - do siebie do domu, dla rodziny. No i praktycznie zawsze wybór padał na mniej więcej to samo. Zawsze szukałam TP-Linka w dość niskich cenach i powiem, że starcza na domowe potrzeby, nawet te nie najmniejsze. A cenowo bardzo konkurencyjny jest sklep wasserman.pl

Gość alsj
Ja też szukam czegoś pod Neostradę, bo Livebox szkoda gadać... Polecicie coś konkretnego? Cena tak do 250 zł., potrzebny mi dosyć dobry sprzęt, mam dom 130mkw, 2 laptopy, konsolkę, TV... To wszystko musi jakoś działać. ;)

Gość rewwrerwrewe
alsj tp-link tl-wdr3600, będziesz zadowolona 🖐️

Gość LINKSYS X1000
Ja mam X1000 Linksysa pod Neo i wszystko śmiga bardzo dobrze, a sieć jest dosyć zaawansowana.