Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElGuapo69

SEx a sprzeczka , wtf?!

Polecane posty

Gość ElGuapo69

Ok , na czym to polega u Was kobiet ?! Calkiem niedawno mialem ostra scine z moja panna . Ona byla jakas podminowana , ja bylem troche podminowany , zaiskrzylo , wybuchlismy i klutnia gotowa ( w sumie o nic) . Z reguly jest tak ze moja laska potrzebuje gry wstepnej , dopiero potem jest naprawde nakrecona . Ale po ostatniej klutni zostalem milo zaskoczony , kilka min. po klutni wyladowalismy w lozku ( ona od razu gotowa na ostra penetracje) . Dzisiaj znowu sie klucilismy ,a w zasadzie zaczelismy sie klucic . Ona wywalila mi swoje racje , ja zaczelem opisywac jak ja to widze , chcialem znalezc jakas solucje , ale mi sie nie udalo . Kiedy tylko skonczyla mowic wyszla z lazienki nie czekajac na moja odpowiedz . Tak mnie to wqrvilo ze az sie zagotowalem . Idac na skroty , po doslownie 2 minutach wyladowalismy w lozku , to bylo niesamowite . Ssala mi penisa i jadra nie nalegajac na umycie ich , pozwalala na palcowke analna , kvtasa wsadzic nie pozwolila bo jest za duzy (juz to przerabialismy) , ale robiac palcowke delikatny nie bylem , mimo wszystko ja to podniecalo !? Yehbalem ja beznamietnie jak kawalek miesa , klepiac po dvpie i trzymajac ja za wlosy . Co Wy macie w glowie kobiety ?! , wyjasnijcie mi co mam o tym myslec ?

Gość bootsyyy
aha, chciałbyś! :D

Gość tiaa
adrenalina + endorfiny i gotowe

Gość ElGuapo69
tiaa - thx. wszystko zyebalas/les , liczylem na jakas glebsza filozofie . Ale ok , przyjelem do wiadomosci , dzuiekuje i dobranoc .

Gość tiaa
nie ma za co :classic_cool: wymyśl coś lepszego

Gość ElGuapo69
Dzisiaj nic juz nie wymysle , moj musk nie funkcjonujjii . Moze jutro ? , ... dzisiaj jeszcze tylko rvchanko filmik i lulu ;)

Gość CCC ...
jak zaczniesz kłócić się i używać mózg to ci udzielę informacji.

Gość tiaa
ważne że bajka dobrze sie kończy :classic_cool: