Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazenie mnie ogarniaaaa

Oglądam profile na portalach randkowych i ... jestem PRZERAŻONA tym co widzę !!!

Polecane posty

Gość przerazenie mnie ogarniaaaa

To jakis koszmar, wiekszosc facetów ma ten sam identyczny glupi tekst. Albo udają misiaczka, albo pewnego siebie cwaniaczka albo probuja byc na sile oryginalni. Co mnie przeraza? To ,ze ciągle trafiam na konta z tekstem : ''Szukam kobiety ,ktora oderwie mnie od szarej rzeczywistosci'' ''Jestem zabieganym czlowiekiem , potrzebuję odskoczni od rzeczywistosci'' ''Potrzebuję kobiety z którą spedzę ciekawie czas ,która sprawi ze moje zycie nabierze barw'' Pomijam profile w ktorych jest napisane wprost ,do czego potrzebują kobiety. Ludzie ,czy Wasze zycie jest serio takie nudne ,jałowe ,szare ? :O

Gość takie tam duperele
A czego się spodziewać po dzisiejszych facetach? Albo dzifkarz albo doopa wołowa :(

Gdyby ich życie nie było szare i jałowe nie mieliby kont na portalach randkowych.

Gość ioljhiknh;ki
daj jakies linki do ich profili chetnie sobie poogladam

Gość Big Lebovskaa.
To jakiś idiotyzm szukać kogoś na portalach randkowych. W realu nie można nikogo poznać?

Gość wchodzidziedzic prusskii
a laski nie lepsze tylko się wystawiają królewny i szukają wielkiej miłości

Gość ja jeszcze slyszalam o innym
uniwerslanym tekscie - jestem jaki jestem i nikomu nic do tego. albo cos takiego :)

Gość alejezeoawala
Gdy przeczytasz profile kobiece na portalach randkowych, zauważysz że 95% Pań chętnie pisze w dziale ?czego nie lubisz? i właśnie najbardziej nie lubi, nomen omen - właśnie obłudy i hipokryzji. Jest to dla mnie już nawet nie śmieszne, nawet biorąc pod uwagę że wszystkie Panie to piszą i pokazuje to kompletny brak oryginalności, ale i straszne a nawet groteskowe gdyż jak życie pokazuje obłuda i hipokryzja to głównie domena Pań. Przykłady? Doprowadzone do perfekcji udawanie przed innymi kobietami że się ma dobre małżeństwo, albo gdy kobieta lubuje się i dobrze czuje w roli ofiary, demonizowanie tegoż małżeństwa i małżonka, brak mówienia o tym co się czuje mężowi i chłopakowi, a potem obrażanie się że się nie domyślił, wręcz domaganie się żeby facet czytał w myślach. Udawanie że nic się nie dzieje gdy facet źle robi, bije, molestuje czy wręcz gwałci dziecko i chowanie głowy w piasek, oficjalnie dla dobra rodziny, a tak na prawdę żeby sąsiedzi i rodzina nie gadali. Im wiecej masz związków z kobietami, tym więcej dostrzegasz mądrości w twierdzeniu że to złodziej najgłośniej krzyczy ?łapaj złodzieja?. Każda kobieta Ci powie że pieniądze się nie liczą, ale z czasem szybko zrozumiesz że to był taki żart z jej strony, gdyż ciągłe wrzaski, utyskiwania i porównywanie Cię do męża sąsiadki mają podłoże finansowe. Gdy zostajesz wymieniony na nowy model słyszysz że byłeś niedojrzały emocjonalnie, nie dorosłeś, nie dojrzałeś, jesteś dużym dzieckiem. Gdy logicznie punktujesz nonsensy tych ?argumentów? możesz liczyć się z wyzwiskami wśród których prym wiodą popapraniec i odwieczne kobiece ?żal mi Cię? i ?współczuję Ci. No cóż, jesteś już niepotrzebny i nie trzeba nic udawać, a nowy facet czeka, po co więc zachowywać pozory? Jak mawiają, kobieta jest jak małpa, nie puści się gałęzi dopóki nie trzyma dobrze w garści drugiej. Wtedy właśnie zrozumiesz znaczenie słowa ?obłuda? w całej jego krasie. I nie spodoba Ci się to zrozumienie. A jak nazwać zachowanie mężatek które szukają na boku sensacji, i poszukują zrozumienia, uczciwości, szczerości? Jak można zdradzać męża któremu przysięgało się wierność i żądać uczciwości od kochanka, który też zdradza żonę i tyle ma wspólnego z uczciwością co z ja dietą bezcukrową? Niektóre Panie są na tyle obłudne że jej żądają, a gdy jej nie dostają zaczyna się wojna na wyniszczenie.

miałam kiedys profil na sympatii ale bardzo szybko go usunełąm bo to nie jest miejsce na szukanie partnera wiekszosc tam albo szuka zeby zaliczyc albo sie pobawic albo w ogole kij wie do czego masakra..czerstwy opis o sobie JESTEM JAKI JESTEM kuźwa juz nawet wyslowic sie na swoj temat nie potrafi... na tych portalach na pewno nie znajdziesz normalnego faceta aczkolwiek ogolnie w necie jest top mozliwe bo ja znalazlam,przypadkowo al;e znalazlam i juz rok jestesmy ze soba

Gość alejezeoawala
"na tych portalach na pewno nie znajdziesz normalnego faceta aczkolwiek ogolnie w necie jest top mozliwe bo ja znalazlam,przypadkowo al;e znalazlam i juz rok jestesmy ze soba" Trzeba byc mega kretynka by tka napisac! Skad wiesz ze nie znajdziesz, znasz wszystkich faceto i kboiety z symaptii?

hmmmega kretynka/kretynem trzeba byc zeby wyzywac kogos tylko dlatego ze sie nie zgadza z jego opinia dorosnij i naucz sie rozmawiac a nie sapać od razu jak coś nie jest po twojej mysli, nie ponize sie do twojego stopnia i nie nazwe cie kretynem/kretynka bo debili juz nie trzeba obrazac :D

Gość alejezeoawala
To jest opinia ktora obraza bardzo wiele osob, jestes w stanie to zrozumiec?

twoje wypracowanie wyzej tez moglo komus sie nie spodobac ale jakos nikt nie napisal ze jestes kretynka/kretynem rozumiesz? z Toba dyskusje zakonczylam bo jest zbedna, ja sie za kretynke nie uwazam jesli ty tak to sie po prostu odpierdol :D

Gość alejezeoawala
Nie odpisal bo wiedza ze to sama prawda

Gość brak oryginalności u facetów
Tak naprawdę to wszędzie spotykamy się z brakiem oryginalności. Nie tylko na tych portalach. 90% facetów, którzy starają się do mnie zagadać, ma tak oklepane teksty, że aż rzygać się chce.

Gość drobna_iga
Ale na portalach to jest chyba jeszcze bardziej widoczne... Najbardziej śmieszą (a może irytują?) mnie opisy: "jestem jaki jestem", albo "napisz, to się przekonasz jaki jestem". Od razu zniechęca do napisania, jak dla mnie. Jest mnóstwo różnego rodzaju portali dla singli, gdzieniegdzie jest lepiej, jeśli chodzi o facetów, ale chyba na każdym trafiają się takie rodzynki:p Nawet na tych tzw. "najlepszych", ale swoją drogą nie wiedziałam, że tak dużo tych portali jest... Trafiłam na taką porównywarkę portali dla singli www.raportkupidyna.pl, gdzie są one opisane i dodatkowo stworzone rankingi dla wybranych kategorii. Fajny portal, pomocny w znalezieniu dobrego serwisu dla singli:)

Gość gfdrgytry
Fajni ludzie nie potrzebują portali randkowych do poznania kogoś, bo po prostu poznają. Człowiek z jakimiś zainteresowaniami ma mnóstwo okazji by kogoś poznać i poderwać.

Gość 302403
faceci to knury;) - podałeś swój profil po uprzedniej modyfikacji hahaha