Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaiiiiiaaa

Oszukuję wszystkich facetów na portalach randkowych ... :/

Polecane posty

Gość kasiaiiiiiaaa

Jest topik o sympatii.. tam tez mialam konto ,musialam skasowac. Ukradłam fotki jakiejs dziewczynie ,modelka. Tez prywatne fotki. Udaje,ze to ja jestem Ja. Ta lepsza . Piekna i bogata. Gadam z nimi potem kasuje nr gg/zmieniam maila i nowe konto Nie wiem czemu to robie, jestem nieatrakcyjna,nudna ,mam fobie spoleczną i chyba schizofrenię. Marze by miec takie cudowe,kolorowe cukierkowe zycie :( na fotkach z rownie pieknymi ludzi ,w fajnych miejscach ehh

Gość DżejmsBłąt
Hey, no coz rzec, jestes ciekawa osoba :) Tez mam troche fobii spolecznej, zatem wiem poniekad co czujesz.

Mysle ze tak robi wiecej osob, niz nam sie wydaje. Przylapalam wlasna siostre na uzywaniu fotek ladnej przyjaciolki na forum internetowym... Ale nie robisz nikomu krzywdy, wiec jesli Cie to bawi... Dla pocieszenia nie sadze, zebys byla nudna. Rozchmurz sie 🌻

Gość kasiaiiiiiaaa
Wiem wiem ...faceeci tez uzywają nie swoich zdjęc, dostalam kilka razy te same zdjecia ( ciala;O) Czuje sie beznadziejnie ,kiedy pomysle sobie jakie inne maja fajne zycie :(

Wiesz co? Tak naprawde nie wiemy, jakie inni maja zycie. Wszystkie zdjecia ktore ida na portale albo Facebooka podlegaja scislej selekcji. Ludzie ukazuja sie w najlepszym swietle, bo chca jak najlepiej wypasc, podbudowac sie. Sama wiem, ze np. na Facebooku moje zycie wyglada interesujaco, bo nie pokazuje tych stron mojego codziennego zycia ktore sa szare, smutne albo frustrujace. Mysle ze wiele osob tak ma.

Gość polczka
Nie do końca się zgodzę, że nikogo tym nie krzywdzi. Zauważ, że rozmawiając z facetami, bajerując ich, a podszywając się pod inną osobę i później znika, może ich skrzywdzić. Facet się zauroczy, będzie chciał się umówić na spotkanie, może liczy na jakiś fajny związek, a tu okazuje się, że ktoś robił sobie z niego jaja. Ale cóż, faktem jest, że na tych portalach często są osoby, które tak kręcą i podszywają się pod kogoś innego. Sama z kilku korzystałam i na różnych facetów trafiałam. Ogólnie rzecz biorąc doszłam do wniosku, że są portale, gdzie można spotkać normalnych facetów, a są też takie, gdzie roi się od naciągaczy czy erotomanów. Ostatnio znalazłam porównywarkę takich portali, Raport Kupidyna, i nawet nie wiedziałam, że aż tyle jest tych portali dla singli. Tak czy siak uważam, że rejestrowanie się tam tylko po to, żeby podszywać się pod inne osoby i oszukiwać mija się z celem. Znam lepsze zabawy...:)

Gość prawiczek z warszawy
podszywanie się z użyciem cudzego zdjęcie jest karalne :classic_cool:)))