Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karuzela23

praca Anglia

Polecane posty

mam pytanie do doswiadczonych czy latwo jest znalezc prace w Anglii dla dziewczyny 18 lat? z jezykiem slabym badz komunikatywnym?

A nie chcesz wyjechać do Szkocji? Ja planuję właśnie wyjazd i szukam z kimś do pary bo razem łatwiej. Byłem tam przez 3 tygodnie i wiem że żyje się świetnie a z pracą jest dość dobrze bo miejscowi nie chcą pracować za 6 funtów za godzinę, Polakom to w zupełności wystarcza i to jest ok. Także jeżeli masz ochotę jechać razem to zapraszam :) Pozdrawiam

Gość elwis trzeba byc
niezle szajbnietym zeby z kims obcym z kafe umawiac sie na wyjazd za granice, a jak do burdelu wywieziesz i co wtedy;p

To jasne, że najpierw musielibyśmy się lepie poznać, spotkać, pogadać i wszystko ustalić a potem dopiero się wybierać razem za granicę. Szajbnięty bym był gdybym chciał się z nią jutro spotkać na lotnisku i lecieć.

To niestety nie pomogę bo ja byłem tylko w Szkocji a Birmingham niestety nie znam, nawet z opowiadań. Ale życzę powodzenia i wszystkiego dobrego!

Gość jungoba
karuzela23 mam pytanie do doswiadczonych czy latwo jest znalezc prace w Anglii dla dziewczyny 18 lat? z jezykiem slabym badz komunikatywnym? Bedzie baaardzo ciezko, niestety :O

Gość jacek1981us
czesc elvis, duzo spedzasz czasu na forach??

Gość jacek1981us
albo ty JUNGOBA

Nie, czasami wchodzę żeby urozmaicić sobie czas czytaniem postów takich idiotów jak Ty...

dzieki.. ;) wyjezdzamy do znajomych, mieszkanie mamy u nich zapewnione i oni beda nam pomagac szukac czegos ;) zobaczymy jak bedzie w agencjach.

Gość porzeczka82
Studiowaam w irmingham i mieszkam niedaleko. Jezeli masz dokad jechac to duzy plus. Miasto jest ciekawe jezeli chodzi o srodmescie) aczkolwiek w ciagu ostatnich 4 lach przezylam strzelanine pod Bulringiem i bombe na stacji New Street :) Na rynku pracy jest duza konnkurencja. jezeli szukasz pracy za minimalna stawke zawsze cos sie znajdzie. Szczegolnie w skepach, pubach i fabrykach.

Gość porzeczka82
przeprasza za bledy ale tak to jest jak sie na spellchecku cale zycie polega :)

słyszałam właśnie że tam trochę niebezpiecznie.. no ale mam nadzieję że akurat mnie się nic nie fajnego nie trafi. dzięki za jakieś info. no na początek może być praca za najniższą stawkę, potem poduczę się języka, pójdę na jakieś kursy czy coś, będą jakieś znajomości to wtedy będę szukać czegoś lepszego. ;)