Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

:(

Polecane posty

Ostatnio chce zaczac zyc inaczej,ale nie wychodzi.Nic mi sie nie chce, nie moge zapomniec o bledach ktore zrobilam kiedys .Mam mysli ,ze nikt mnie nigdy nie pokocha, czuje sie taka zagubiona ,nie wiem sama co myslec,czego chce;(Czasem chce mi sie z tego swiata odejsc;(Co mam robic ?Mam takie wahania nastrojow,niby sie ciesze ,ale nie do konca,a ostatnio tyle rzeczy mi nie wyszlo;(Czy rzeczywiscie po burzy przychodzi slonce? ;( Chce byc kochana i szczesliwa;(

Gość koneser analno-genitalny
ja ci szmato życzę zebyś zmarła

Gość prenessa4
Też jestem na takim etapie życia. Rozstałam się z facetem, który przez 2,5 roku mnie nie kochał. A ja mu oddałam CALE swoje serce. To jest dopiero załamka :( już nigdy się dla nikogo tak nie poświęcę!!!!!!

Gość cogitoWr
Nie dołujcie je ;) Mordka do góry Meedzi :-D

Gość prenessa4
Medzia nie szukaj!! Nie dołuj się!! Ja sobie cały czas wmawiam: nikogo nie szukam, po prostu czas pokaże. Najgorsze jest to że mieszkam sama i ta pustka po powrocie do domu... całe szczęście że jest internet :)

ale wokol tyle zakochanych par , tez bym czasem chciala zeby ktos zadzwonil do mnie , zeby ktos czul sie dobrze ze mna i polubil mnie taka jaka jestem;(

Gość klkjlkjlkjlkjlkjlkjlkj
Ja myślę, że nie tylko Ty sama masz ten problem. W jakimś sensie każdej z nas to doskwiera. Każda chiałaby być kochana, szanowana, ceniona itd. Po prostu miłość. Ja rostałam się z chłopakiem miesiąc temu. Trudno się pozbierać ale wierzę, że czeka mnie w życiu jeszcze coś pięknego może piękniejszego. Nie szukaj szczęścia - nie przyjdzie - nie zrobi zawodu! Przyjdzie - zrobi niespodzianke:) Powodzenia:)