Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa_czekolada

Boli, szczypie blizna po nacięciu. Czy któraś też tak miała?

Polecane posty

Witam:) 8 miesięcy temu urodziłam córeczkę sn. Byłam nacinana. I tu się zaczyna mój problem. Niby rana się szybko goiła, szwy też się szybko rozpuściły. Po stosunku strasznie mnie boli i szczypie ta blizna, tak jakby to była świeża rana:/ Nieprzyjemne uczucie. Byłam już u 5 lekarzy i wszyscy mówią że jest ok i z czasem przejdzie. Tylko ile można czekać, moje życie erotyczne do tego czasu się całkiem rozpadnie.

Gość b@lerink@
ja jestem 2 lata po i mam tak samo trzeba przywyknac

Gość ja jestem 6mies po sn
byłam bardzo mocno nacięta, ale nie czuję blizny. Nawet jej nie widać i tego "zgrubienia" już nie mam. Jednak zszyli mnie mocno i jestem "węższa" przy wejściu. Przy stosunku na początku czuję jakby rozrywanie tak jak przy pierwszym razie, ale później jest super. Mąż się śmieje, że ma dziewicę na stałe :)

ja jestem 19 miesięcy po cc i nadal mam czasami jakieś ukłucia w miejscu nacięcia,to już pozostanie niestety,mam bardzo wrażliwe to miejsce czasami

Gość tychyba
Ja jestem 7 ms po SN i też nadal na poczatku seks to dla mnie dużo bólu, dopiero później robi się miło. Niby jak dotykam miejsca nacięcia to nic nie czuję, a jednak przy stosunku szczypie piecze, rozrywa, ciągnie.... Mam nadzieję, ze kiedyś kiedyś kiedyś przejdzie w końcu, bo to frustrujące też dla mojego męża i nasze życie erotyczne wyląda inaczej niż przed porodem :(

Podczas seksu jest ok, tylko że jak sobie pomyślę że zaś mnie będzie tak cholernie boleć i szczypać po to aż mi się odechciewa całego seksu. Podczas seksu nie mogę się skupić na przyjemności bo cały czas myślę co będzie po:(

Gość :::::::::::::::::::27
Autorko ja tez mialam cesarkie to zupelnie normalne,pamietam ze rane mylam kalikemmpodobno szybciej sie goi

Tylko że ja rodziłam siłami natury:(

Gość zielona groszka
ja mialam cc i przyznam ze tez odczuwam dyskomfort w zwiazku z nacieciem...szczypie, czasami boli i piecze ....moj lekarz powiedzial ze moze mi takie odczucie zosac a zawsze ale nie kniecznie...dodoam ze mnie rana tez goia sie b szybko moze to od tego, sex tez jest trudnoscia bo po porodnie mam wrazenie jakbym mbyla wiieczna dziewica

Gość juxfrg
ja mam tak już 6 lat, prawda jest taka, że kijowo cię zszyli, mnie też , porażka, zszywał mnie jakiś stażysta :(

Gość alaaa ma kotaaaaaaa
ja jak biegnę albo skaczę to od razu mam "mrowienie" tam gdzie rana. Czasami mam uczucie jakby mnie rozcinali ( nie boli tylko jakoś tak dziwnie mi wtedy), a czasem od środką mnie kuje...