Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donkapatke

Jak zrobic z karczka coś ala de volay?

Polecane posty

Jak w temacie, dziewczyny pomóżcie!!! Co byście dały do środka i czym spinacie żeby się nie rozleciało?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dangol2
prawdziwy dewolay to chyba z samym masłem z pietruszka ? , które po przekrojeniu wypływa z mięśka , ja takiego nie lubie , . wole farsz z pieczarek i sera zółtego, albo z plasterka boczku i kukurydzy , albo szynka i pieczarki , lub jak tradycyjne rolady , posmaruj musztardą, na to boczek , cebula marchewka ,ogorek najlepszą formą zawijania jest obwiązanie mięsa nicię , jednak!! potem zabawa w odwijanie ale efekt będzie ok , nic ci sie nie rozwali

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
faktyczny dewolay z maslem ma sens z chudym kurzo-biustnym miesem, a z karku to raczej konkretne rolady jak kolezanka wyzej radzi, z ogorkiem itd. ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość owiń nicią
jak go nadziejesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja spinam wykałaczką
i jest ok:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak obtoczysz je w mące
i obsmażysz zaczynajac od strony gdzie jest brzeg kotleta tosię nie powinny rozwalić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×