Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o chociaż 1 odpowiedz

Co to może znaczyc jak chlopak ma w opisie piosenke pezet- spadam

Polecane posty

a daj spokoj - zazdrosny babonie...kochał mnie! to ja z nim zerwałam i chciałam wrócić ale on nie chciał tak od razu a ja nie chciałam czekać...tak wyszło wtedy kochał mnie chciał spedzic cale życie ja nie bylam pewna , oswiadczyl mi sie nawet :(

Gość a daj sobie spokój..
łudź się dalej, jestem jednak zdania, że gdyby chciał, to po prostu zagadałby do ciebie. ale on nie chce i cześć. ty jesteś chora, czas się leczyć. nie dopuszczasz żadnej innej możliwości tylko taką, że zrobił to, żebyś to zauważyła. jakim pustym tumanem trzeba być by w ten sposób interpretować czyjeś słowa napisane w opisie

zazdrosny ? o kogo, picko ? nie znam go :D

Gość kurosava
jasne, ze by do niej zagadal w koncu moze ja miec na zawolanie, jeszcze sama przybiegnie, a z jakiegos dziwnego powodu wcale nie chce tego...dziwne?

Gość kurosava
czekaj czekaj oswiadczyl sie a pozniej Cie olal dla innych lasek, kumpli, kurcze to sie nazywa milosc...

nie olał...ale juz niewazne...

Gość kurosava
"jak wszystko bylo dobrze, wybral laski , auta, kolegów....nie wybrał mnie a teraz jak mu źle to o dziwo juz nie podnieca sie autami, nie bawi sie z kolegami, laski juz nie są takie super " to sie dziewczyno kupy nie trzyma

zostawiam temat bo to wariatka :D

Gość jogusssoffline
kurva jakie tu chuye i dziwki siedzą :o masakra!!! dziewczyno czujesz sie za niego odpowiedzialna, pewnie długo byliscie razem, dojrzali ludzie tak już mają , że nawet po rozstaniu czują jeszcze jakiś obowiązek... rozumiem to. Ale masz prawo do własnego życia

dobra rozejrzałam się trochę po sieci i wyczytałam , że "to dobra piosenka do zmanipulowania dziewczyny" albo "do zemsty" perfidne ale prawdziwe ex był niezły manipulantem wiec na pewno chcial sobie jaja porobic a ja jestem emocjonalna idiotka i o malo nie popsulam mojego nowego zwiazku a wy tu faktycznie byscie dali nawstrzymanie wyzywacie mnie od cip itp. widocznie do was sie tak zwracają ludzie to przykre