Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pattryk

Poważne pytanie!! Co to moze znaczyć?

Polecane posty

Gość Pattryk

Wczoraj podczas małych igraszek( całowanie szyi) moja dziewczyna pomyliła moje imie i powiedziała całkiem inne. Mówiła, że te imie nic nie znaczy dla niej. Co może oznaczać taka pomyłka? Dopiero zaczynamy nasz związek.

Gość wchodzidziedzic prusskii
to już pora zakończyc ten związek, podoba jej sie lub nawet kręci z kimś innym, kopnij ja w zad i szukaj innej

Gość Pattryk
Jedna opinia to za mało. Może ktoś jeszcze ma jakies zdanie na ten temat?

lekka wtopa, albo o kims myslala, albo sie przejezyczyła poprostu, kazdemu moze sie pomylic. Zapytaj wprost kim jest ta osoba o ktorej mowila, bo zle sie z tym czujesz i ze jej powinno tez byc glupio... Moj facet tez do mnie jakis czas temu powiedzial imie swojej bylej, upilismy sie i tak jakos mu wyszlo powiedzial. Nie odzywalam sie do niego pol nocy, on przepraszal, i sam milczal przez kolejny dzien bo glupio mu bylo spojrzec mi w oczy, ze nie moze sobie tego wybaczyc ze tak sie stalo... Wiem, ze o niej nie mysli, bo to juz skonczone, kocha mnie i to bardzo, bierzemy slub wiec ona sie dla niego nie liczy, poprostu fakt ze byli 4 lata ze soba kiedys sklonilo go do przwyczajenia i tak mu sie wymsknelo. Pamietam o tym, ale nie wypominam , skoro przeprosil - wybaczylam...

Gość Pattryk
No było jej głupio...Przepraszała Ale mi to nie daje spokoju od wczoraj. I naprawde nie wiem co teraz z tym zrobić.

Gość uspokój się, mi się czasem
zdarza powiedzieć do wieloletniego męża imieniem kolegi z pracy, bo spędzam z tym chłopem pół dnia ... i nikt afery nie robi

Gość natuska85
Zależy czyje to imię. Jak brata albo tak jak ktoś napisał kogoś z kim na codzień spędza dużo czasu, no to zdarza się.

Gość patyczak .
Mnie ostatnio zdarza się, ze mylę imię. Sama pomyłka nic nie oznacza. Jesli nic innego Cię nie niepokoi, to jest ok.

zamiast pytac ludzi z forum, którzy albo bagatelizuja problem bo go nie czuja, albo na wszystko maja odpowiedz-zostaw, rozstancie sie etc pomysl logicznie-skoro to poczzatek musicie sie siebie nauczyc, musisz zrozumiec na jakiej płaszczyznie wyrosła jej pomyłka i pogadac szczerze..no i pomysl czy jej ufasz czy nie.