Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka_from_K

Lakier żelowy UV ?

Polecane posty

Gość moniczka_from_K

Czy któraś Was stosowala taki lakier ? Wsadza sie pazurki pod lampe UV tak jak żel i naklada na swoja plytke . Znalazlam taki dokladnie www.splendore.pl/Lakier_zelowy_15ml_nr25_p9331.html i mysle intensywnie bo cena jest fajna :)

Gość zelofka
mi kosmetyczka nakladala keidys tego typu lakier nie pamietam firmy ale mowila ze na allegro kupie go gdzies za 80 zl to odpuscilam ;p super sie blyszczal, dlugo trzymal tylko nie tak latwo go zmyc :P

Gość moniczka_from_K
a byly twardsze pazurki dzieki niemu ? bo mam lamliwe bardzo. Wiem ze to nie odzywka ale na mnie nie dizalaja zadne wiec chce je chociaz utwardzic w ten sposob

Gość rrrrrrooooooommmaaaaaaaa
zelofka - podejzewam ze mialas robione shilac-iem a to cos innego on jest akrylowy z tego co wiem i wszyskto by bylo fajnie gdyby nie to zek osztuje wlasnie kolo stowki i trzeba zmywac go specjalnymi paskami ktore sie kupuje zak oeljne grube pieniazki ...

Gość zelofka
mozliwe ja ise tam nie znam ale wydaje mi sie ze to byl zelowy lakier jakis. w kazdym razie mialam twarde dosyc zaden mi sie nie zlamal jak mialam ten lakier a napewno nie oslabil mi paznokci tak jakto sie dzieje po tipsach

Gość Ola.Bud
pierwszy raz cos tkaiego widze ale fajny ten lakierek i tani w miare :) szkoda ze nie mam lampy UV, ale kolezanka ma to moze bym ja namowila zeby wyprobowala ;) :P

Gość moniczka_from_K
tez mi sie wydaje ze moze to byc fajna sprawa :) jeszcze jest dosyc duzy jak na lakier i podejzewam ze nie wyschnie w tym pojemniczku skoro to zel :) to chyba sie skusze :) tylko znowu wybor koloru ...ehehe ;)

mowisz o gelacu... to lakier pod uv tylko ze on raczej nie kosztuje 19 zl!! uwazaj na takie firmy bo wywalisz kase a zel bedzie kiepski

wyschnac nie wyschnie tylko musisz go trzymac z daleka os swiatla dziennego i od lampy uv zeby ci sie nie zmrozil... ale jak mam ci doradzac to poszukala bym innej firmy!!