Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladoweserduszkoxxxxx

Co mam zrobic?

Polecane posty

Od wtorku mój chłopak sie do nie mnie odzywa. Wygląda na to jakby sie na mnie obraził , ale dla mnie nie była to ani kłótnia ani awantura nawet się nie widzieliśmy. ehh... Nie bede pokazywac ze to moja wina bo nic nie zrobiłam niech on powie o co mu chodzi.

Gość
czekaj, nie odzywaj się pierwsza ...

nic nie napisałas ? o co sie posprzeczaliscie czy tam cos no bo z powietrza sie nic nie bierze:)

Nie po prostu w ten dzien jechałam koło jego domu nie miałam czasu gdyż byłam z koleżanka. Widziałam jego mamusie i powiedziałam dzień dobry nie wiedziałam ze on na polu jest . Potem mi pisze ze tesciowa powiedziała w zartach ze pewnie go juz nie kocham bo nawet sie nie zatrzymałam a tym bardziej ze jest a polu. Ja powiedziałam , ze jechałam z kolezanka nie miałam czasu a on na to ze go to nie obchodzi ze mu już kidyś obiecałam tak przyjechać rowerem po szkole i mówi ze ciezko mi wpasc na kilka minut i przestał sie odzywac Ja uwazam ze to głupota i ze nic nie zrobiłam . Napisałam mu nie miałam czasu przecież nie zostawie kolezanki a tymbardziej ze ja zaprosiłam do siebie.

Nigdy sie tak nie kłócilismy ani nic. Jestem tylko wsciekła bo sie nie odzywa o byle co . WEdług mnie to głupota jakaś . Przecież go nie bede za to przepraszać bo to śmieszne bedzie

Dla mnie to jest najlepsza przyjaciółka i jak jemu obiecuje pewne sprawy to po prostu nie umawiam sie z innymi. Dla mnie jest i on ważny tak samo jak ona. Nie rozumiesz że przyjaciółke się ma na całe zycie a chłopak różnie to bywa Ja mam 19 on 20 .

Nie, nie rozumiem!!!! ja tez mialam przyjaciolke bylysmy nie rozlaczne ale odkad ona ma faceta i ja to staramy sie pogodzic spotkania z nimi i ze soba.. widujemy sie raz na tydzien a nawet na dwa!! i nic sie nie dzieje bo kontakujemy sie ze soba!! przyjazn na cale zycie? a co? z nia sie bedziesz hajtac??? NIE !! ciekawe czy przyjaciolka ma faceta.. pewnie nie ma skoro tyle czasu na dla ciebie! jakby miala pewnie nie siedzialybyscie tyle razem!! na miejscu twojego faceta koplabym cie w dupe bo ty chyba nie wiesz co to znaczy zwiazek!!

Jestem taka , że jeżeli spotykam się z nim mam czas tylko i wyłącznie dla niego. Nie chce sie zamykać tylko na jego osobę. Chcę mieć kolezanki i jego. Tu w innych tematach potem Kobiety piszą że nie maja koleżanek nie mają jak wyjść. A ja mam przyjaciółki i chce z nimi też utrzymywać kontakt nie jest pępkiem świata.

pozatym jak Ty masz takie podejscie - cyt: "a z chlopakiem roznie to bywa" to naprawde nie mamy o czym gadac,. skoro z nim jestes to powinnas dbac o ten zwiazek skoro wam zalezy na sobie to tak wnioskuje skoro jestescie razem... a skoro ty wolisz zadbac o kolezanke to moze powinnas orientacje zmienic?

Nie rozumiesz ona także ma faceta .:) Nie jest jakąs zarozumiałą panienką po prostu mój chłopak także spędza duuzo czasu z kolegami i nie robie mu o to wyrzutów. Ale nie o tym jest topik . Co ja mam tu zrobić??

My tu o przyjaciolce "na cale zycie" rozmawiamy a nie o kolezankach to po pierwsze! po drugie nie mozesz wychodzic tez czasem z nim ? zachowalas sie jak dziecko przejezdzajac obok niego bez slowa.. jak dla mnie nie jestes dojrzala osoba jak na 19lat sorry!1

Ja napisalabym do niego!! ze chcesz sie spotkac i porozmawiac.. a takie nie oddzywanie sie nawzajem jest dziecinne.. ile jestescie razem?

ile jesteśmy 15 miesięcy. Dobra po pierwsze poniosły mnie nerwy chciałam mu dać naucze czemu ja muszę sie odezwać przepraszać. I po drugie to on pokazał z siebie głupka. Mi jest przykro ze musze ciągle jego zachcianki spędzac gdy on jedzie do kolegi który mieszka mnie niedaleko to wtedy nie przyjezdza do mnie a ja nie robie mu o to wyrzutów i nie jestem złosliwa i nie obrazam sie

wiesz co niektóre momenty i niektóre rzeczy mnie w nim wkurzają. Jesteśmy jeszcze za krótko jak dla mnie . Chce z nim być , po pierwsze trzeba czasu zeby osobę jeszcze dobrze poznać mimo wszystko Kocham go ale niech on też sie postara ... Nie tylko ze ja wkładam do tego serce a on nic ...

To dopuki nie porozmawiacie, nie dowiesz sie co on o tym wszystkim mysli. I nie wazne czy Ty pierwsza sie odezwiesz czy on.. wazne zebyscie ustalili jak powinno byc w waszym zwiazku.. po prostu odezwij sie - badz madrzejsza.. szkoda zycia na takie marnowanie czasu.

Masz racje ... po za tym to pierwszy raz kiedy sie tak długo nie odzywa. Wiadomo ze są kłótnie ale uwierz mi u nas tego nie było .. Czasem powiedzielismy sobie o tak pewne sprawy a teraz nie wiem czy ma gorsze dni czy coś ... Jest mi przykro i dla mnie to troche śmieszna sytuacja

Narazie jeszcze go niego nie napisze .. Nie ze względu kto mądrzejszy i wogóle .. tylko Jestem tak na niego wsciekła , okropnie zła na niego za to ze ma czasem takie dziwne zachowania.. W sumie już przyzwyczaiłam sie bo każdy męzczyzna ma głupie odchyły..

Doqwsedrftghyujklsedrfg: Hehe z chęcią bym go kopneła ;P

Powiedzcie mi dlaczego faceci tak głupio reagują. To dziwne zachowanie