Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17.03

zazdrość męża

Polecane posty

Gość 17.03

Witam mam do was pytanko chciałabym wzbudzić w meżu zazdrość troche to dziwne wiem ale chcialabym zeby znowu zaczoł mnie adorowac a teraz na moje pytanie czy mu sie podobam lub czy mnie kocha odpowiada przeciez wiesz ze tak inaczej bym z tobą nie byl :/a ja potrzebuje zeby mi to okazywał itp Macie moze jakies pomysly??

Gość oiuytre
wiesz po czym moj zrobil sie bardizej mily i czuly? ja zaczelam go oelwac okazuje mi uczucia przestalam mowic KOCHAM CIE, nadskakiwac, mniej dbałam o niego tera to on sie do mnie przytula i mowi KOCHAM CIE

Gość patyczak .
Całą swoją uwagę i miłość przelej na siebie. Po prostu zajmij się sobą. Zrób sobie miesiąc zdrowego egoisty (nowa fryzurka, inny styl ubioru, wypady na ploty, dłuugie kąpiele itp). Liczysz się tylko Ty i już - najpierw Twoje potrzeby, potem długo, długo nic, a na końcu ewentualnie on. Nie patrz na jego reakcje. Po paru dniach powinien sie gapnąć, ze cos jest nie tak.

Gość oiuytre
post wyzej-dokadnie ja tak zaczelam robic stiwerdzialm DOSC nei ebdie sie przejmowac i zatsanawiac czemu on mnie nei przytula , czemu mi sam od siebie nie powei ze kocha i prosze nie trzeba było tak dlugo czekac

Gość kolejna_bierna
i sfrustrowana.......kwestia kilku tygodni:)