Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia2725

CO ZA LAJZA

Polecane posty

Piore, sprzatam,gotuje ,wstaje rano mimo tego ze mam na pozniejsza zmiane robie kanapki do pracy,i kawe. A ta swinia wraca z pracy i romansuje z innymi babkami w necie No szlak mnie trafi

Za bardzo sie starasz...Wez go troche olej, niech zobaczy ze musi sie postrac...

Na szczescie nie jest moim mezem:) Swinia jest bezczelny,ah dzisiaj mnie szlak trafi,zabic takiego to malo...

Quis...zrobilam tak w te niedziele,to mialam jazde na calego ze tak dlugo mnie nie bylo:( Boziu zebym mogla to juz dzisiaj dalabym noge

o kurwa.... musiałby na mnie trafić !!!! mój jak za bardzo podskoczy to robię porządek i jest cicho. kobieto uciekaj od niego jak najdalej !!!

Quis w normalnej sytuacji zrobilabym dokladnie to samo,moim problemem jest brak mieszkania i nslaba znajomosc jezyka,bo niestety nie mieszkam w pl:(

ja tez nie mieszkam w pl i podobnie jak Ty siedzę w domu itd. czasami mam jakieś drobne zlecenie to idę do pracy. Twój facet czuje nad Tobą wyższość !!! wie ze nic nie możesz zrobić. ucz się języka i zostaw drania. gdzie mieszkasz ??

Quis ja mieszkam w niemczech,na szczescie i dzieki Bogu nie jestem finansowo uzalezniona od niego,pracuje na 2 zmiany,np.ten tydzien popludniowki a on juz niewiem jak go nazwac wraca z pracy palcem w domu nie kiwnie,tylko romansuje z jakimis babkami. Jak tu nie oszalec?zaklamaniec jeden

kanapeczki mu robisz? a on ci kiedyś się zrewanżował? w dvpie mu się poprzewracało szukaj mieszkania dla siebie łajzą się stał z czasem za twoim przyzwoleniem, bo łajzy nie brałaś ;)

Gość Myśląca ola
Nudzi mu się jak cie nie ma

Quiz nie raz,jesli chodzi o jego romanse on wypiera mi sie w oczy ze z nikim nie pisze ja niestety mam jasne dowody,a co o podziale obowiazkow to on przyjezdza z pracy to przeciez jest zmeczony a ja nie?Ja tez pracuje fizycznie mam naprawde ciezko prace .na dodatek oczywiscie dokladam mu sie polowe do mieszkania

Mmi pytasz czy kiedys mi sie zrewanzowal mieszkam z nim rok w ciagu tego roku raz jedyny raz zrobil mi herbate jak wrocilam z pracy i to tyle,a od wczoraj jest na mnie obrazony Ja pracuje na akort wiec im szybciej zrobimy tym szybciej do domu,on zadzwonil i zapytal o ktorej skacze a ja mu ze napewno o2 rano bo w srody zazwyczaj tak dlugo pracuje.ale juz wtedy wiedzialam ze max 9 bede w domu.przyjechalam do domu to az sie wkurzyl,bo chyba umowil sie z jakas laska i nie po nosie byl mu moj wczesniejszy powrot Tak mam przesrane zycie

Dziewczyny ja ciagle szukam...ale tu nie jest takie proste,szukam pokoju bo na wieksze mieszkanie po prostu mnie nie stac:(,a3 -4 pokojowe sa do wynajecia chociazby od zaraz Same widzicie ze moja sytuacja jest beznadziejna

czy ten podział kosztów jest sprawiedliwy wg Ciebie? oprócz dokładania się do mieszkania i życia, to (brzydko pisząc) świadczysz mu usługi: kucharki, sprzątaczki i pani do towarzystwa to jest fair wg Ciebie? macie być dla siebie oparciem przestań jęczeć i szukaj mieszkania dla siebie wolałabym kątem mieszkać z kimś na uczciwych zasadach niż dać się wykorzystywać...w imię czego? odpowiedz proszę

Mumi podzial kosztow absolutnie nie jest sprawdiedliwy,ale uwierz mi ze ja juz bardzo dawno chcialam sie wyprowadzic tylko tu stoi na przeszkodzie sytuacja finansowa nie stac mnie zaplacic za wynajem 600e bo to jest min.kiedy ja zarabiam 800ea gdzie zycie,oplaty .dojazd do pracy I juz teraz sama niewiem co ja mam zrobic:(

rozumiem, że przyzwyczaiłaś się do swobody w mieszkaniu wiec życie na kupie z 2 obcymi osobami nie wchodzi w grę? tego nie neguję bo człowiek łatwo się przyzwyczaja do dobrego ale z nim nic dobrego Tobie się nie przydarza czy tej pracy nie możesz zmienić na lepiej płatną?

Mumi mam umowe podpisana do listopada,a po roku dostaje pozwolenie na kazda prace na terenie niemiec wtedy moge szukac innej

do tego listopada gryź palce ale szukaj mieszkania dla siebie i rozglądaj się za lepiej płatną pracą a jaśniepanu przestań wchodzić w pupę bo gad nie zasługuje na matkowanie i "kochankowanie" w jednym ;) trzymaj się zasad i patrz żeby Tobie było dobrze a w domu sprawiedliwy podział kosztów i obowiązków

ja nie rozumiem nie macie strony internetowej z ogloszeniami o wynajmie? nie macie stron polskich o pracy w niemczech gdzie ludzie zostawiaja ogloszenia o wynajmie pokoi?

CORALIK wszystko mamy...i owszem sa mieszkania jak wczesniej pislam ale duze na ktore mnie nie stac. Tu Polacy nie chca wynajmowac pokoi..to nie jest Polska Albo wynajmujesz sama albo masz problem