Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jij8i4ju4rn

poznalam mezczyzne-jak mu zaufac?

Polecane posty

Gość jij8i4ju4rn

po zdradzie, nieudanym zwiazku? z eksem? po przesladowaniu mnie przez niego przez okolo 2 lata;/ po udawanych probach samobojczych itp?? po ojcu alkoholiku? po dziadku alkoholiku?? ten wydaje sie byc normalny, znam go 3 mc nie pije wcale piwa niby nie lubi wydaje sie byc spokojny, zaden awanturnik jest tez w miare dojrzaly chyba--- ma 26 lat juz nie dzieciak eks zdradzal mnie z prostytutkami:/ smial mi sie oprosto w twarz, koledzy go sprytnie kryli wielokrotnie powtarzal ze brzydzi sie dziwkami he

Gość jij8i4ju4rn
up

Gość jij8i4ju4rn
up

Gość hopsia sia
Nie odtracaj go ale badz ostrozna. Moj tez stronil od alkoholu, nawet piwa nie tknal bo niby nie lubi...potem sie okazalo, ze mial esperal :-0 Poznawaj go ale badz ostrozna, po takich przejsciach czlowiek juz nie jest taki ufny i to zrozumiale.

powoli poznawaj go - powiedz mu o tym wszystkim ! - niech i on pomoze ci zdobyc zaufanie na nowo u mnie bylo to samo - ciezko bylo mi zaufac na nowo facetowi... opowiedzialam mu o wszystkim i on powiedzial ze skoro tak to tymbardziej postara sie przekonac mnie ze warto mu zaufac... i pokazal :)

Gość sfwewetwtwe
szczerze mówiąc, wydaje mi się że takie kompletne unikanie alkoholu jest bardziej niepokojące niż gdyby czasami wypił kulturalnie, okazyjnie

Gość jij8i4ju4rn
eee mowi ze nie lubi :o pracuje tez jako kierowca wiec raczej na codzien nie moze pic

Gość jij8i4ju4rn
tą wszywkę mial i co ci powiedzial?? ze co?? zerwalas z nim?