Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka 123

facet PANNA

Polecane posty

Gość kajka 123

Jak zyje się z facetem z pod znaku panny? Ktoś to przerabiał?

Gość hiacna
nerwowy, kłamca, zdrajca, za czystość i porządek jest w stanie zabić, pedantyczny do granic !

Gość kajka 123
spod znaku panny, sorki

Gość facetpanna
Hahah tylko debile w taike cos moga uwierzyc. Co za kurwa ciemnota. Jakby bylo tak ze znaki zodiaku mowia jakis jest czlowiek to na swiecie byloby tylko 12 typow ludzi. ja jestem panna i z tego co zostalo wyzej napisane jestem jedynie nerwowy. ale mam swoje powody do tego. poza tym zdrajca? hah gowno prawda.

Gość pani panna
daj sobie spokój kobieto, to najgorsze co się może w zyciu przytrafić- mężczyzna spod znaku panny

Gość albo kobieta
NIE UMIEJĄCA napisać jednego zdania poprawnie w języku ojczystym :D przegrany żywot ;)

Gość fjioduhgklhg1h1gg
mój ojciec to panna ciągle sie drze, nerwus, raptus, w ogole masakra

Gość kajka123
Mój facet jest spod znaku panny i nie jest nerwowy i przesadnie pedantyczny.Jest dokładny, cierpliwy i mało romantyczny.

Gość _dowcip o Magdzie_
A ja mam mamę spod znaku panny- fakt, nerwowa, jej brat- wręcz przeciwnie ja jestem także panną i..pół na pół. Ktoś wyżej ma rację nie można wszystkich ludzi spod tego znaku zaszufladkować. To śmieszne :)

Gość pani panna
panna to typowo kobiecy znak więc kobieta spod tego znaku to najlepsza żona, matka , kochanka.Typowe cechy panien u kobiet przekuwaja się w zalety, u mężczyzn w wady.Mam szefa panne, najgorszemu wrogowi nie życze czegos podobnego.Analityczny do tego stopnia,że mu często synteza umyka,rozbiera wszystko na czynniki pierwsze i drązy kazdy durnowaty temat z pasja godna lepszej sprawy, no i skąpy jak cholera

Gość okoja oka
ale ona pytała o faceta panne a nie kobietę! a powiedz autorko spod jakiego Ty jestes znaku?

Gość kajka123
ja jestem skorpionem

Gość aassasdasd
ja mam raczej zle doswiadczenia z panną, straszny egoista, niedojrzaly, bufon przekonany o swojej wyjatkowosci.

Gość okoja oka
to facet panna moze nieco ograniczac skorpionice Jeżeli będziecie skłonni do ustępstw, ten związek może być udany. Obydwoje lubicie rządzić i "wygłaszać złote myśli". Trudno będzie wam przekonywać się nawzajem do swoich racji. Każde z was będzie uważała, że wie wszystko najlepiej i nie będzie skore do ustępstw. Panna, która lubi krytykować i pouczać, będzie miała trudnego przeciwnika, który odwzajemni się "pięknym za nadobne". Skorpion uszczypliwy i pamiętliwy może po latach przypomnieć Pannie jej błędy i rozpętać burzę od nowa. Możecie stosunkowo łatwo wpaść w pułapkę wzajemnego wytykania sobie błędów i niedociągnięć. Żadne z was nie będzie się czuło w związku w pełni akceptowane. W sposób diametralny różnicie się temperamentami. Skorpionowi będzie trudno zaakceptować brak fantazji i chłód Panny. Panny może przerażać wybujały apetyt na miłość Skorpiona.

Gość kajka123
Ale mój facet nie jest chłodny, wręcz przeciwnie. On nigdy mnie nie ogranicza, ja jego trochę bardziej( ale staram się)

Gość wopl
moj ojciec. malo romantyczny, pedant jesli chodzi o porzadek (ale sam nic nie zrobi), duzo pracuje, lubi sie napic, lubi dokuczac mamie , traktuje swoje dzieci jak kumpli. DUZE DZIECKO w dwoch slowach ujmując.

Gość Ewusek
jestem z fcetem z pod znaku panny. Jest rzeczywiscie nerwowy, latwo go wyprowadzic z równowagi, ale nie jest pedantem - w zadnym wypadku! Może nie jest romantyczny ale pamieta o waznych datach! Daje duze poczucie bezpieczeństwa, świetny w łóżku :P

Gość
Bazowanie na znakach zodiaku w celu okreslenia osobowosci/sposobu bycia jest troche bezsensowne. Podobne opinie (z reguly te negatywne) mozna poczytac w opisach skorpionow, ryb, itd. Wszystko zalezy od wychowania, zasad wyniesonych z domu, itd. Nie ma sie co sugerowac. To bez sensu.