Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lavender334

intymna infekcja- ale wyniki badań bdb

Polecane posty

Gość Lavender334

Dziewczyny, często mam uczucie dyskomfortu, szczypanie, pieczenie, suchość pochwy.Lekarze z kapelusza wypisywali mi leki, ale zdecydowałam się na zmianę ginekologa i zrobienie badań wskazujących na przyczynę infekcji, aby nie brać leków niepotrzebnych.Wynik wyszedł idealny, super. A dolegliwości jak były tak są.Upatruję winy w uczuleniu może na wkładki higieniczne,może na dietę.Unikam seksu, bo sprawia mi ból.Często bywa tak,że jak jedna baba gada z drugą to od słowa do słowa jakiś pomysł się urodzi.Proszę o radę jeśli któraś miała podobne przypadki.

ja tak mam...tylko ze mnie po oddaniu moczu swedzi i piecze a wyniki sa w miare ok

Gość jij8i4ju4rn
pij wiecej wody i zurawine wlacz

to może zrezygnuj z wkładek higienicznych, kup jakiś Lactacyd czy coś takiego i jedz więcej np. jogurtów naturalnych, może będzie lepiej, a jak nie to... może taka Twoja uroda z tym...

Gość Lavender334
Używam właśnie Lactacyd, PH mam b.dobre.Spróbuję żurawiny,może ten mocz jakiś zainfekowany, choć wyniki też są prawidłowe.Czasem mówi się,że to taka uroda, ale jak nie miałam tak całe życie, to diabelstwo potrafi znikać.Do wkładek hig. strasznie się przyzwyczaiłam, z ciężkim sercem bym je odstawiała

Gość ffyvhgjhbvnjhgf
noś tylko bawełnianą bieliznę, wkładek używaj jak jesteś poza domem, jeśli masz problem z suchością w trakcie zbliżenia możesz używać żeli nawilżających (ale najlepiej naturalnych, a nie zapachowych) albo też spróbować łykać olej w wiesiołka (mi osobiście pomógł) A co do badań- robiłaś może posiew moczu?

Gość Lavender334
nieeeee, posiewu nie robiłam.Wyniki z moczu były ok, więc nie widziałam powodów.A co mógłby taki posiew wykazać?

Gość ffyvhgjhbvnjhgf
Posiew wykaże czy masz bakterie w moczu. A może spróbuj iść do internisty- może będzie miał jakiś inny pomysł co to może być. Bo może to wcale nie jest sprawa ginekologiczna. No i może dostaniesz skierowania na jakieś badania

Hej. Ja tez mialam taki sam problem. Ciagle infekcja a wyniki, lacznie z posiewem bardzo dobre. Probowalam tez zmiany diety, kosmetykow,roznych lekow. W sumie to juz sie poddalam. Jak poszlam na cytologie, lekarka ktora mi ja robila polecila mi brac probiotyk i jesli nie przejdzie to zeby sie do niej zglosic.Pomoglo. Nie pamietam nazwy, bo bylo to juz 2 lata temu. Wiem, ze nie byl tani, bo za kilkanascie tabletek zaplacilam wtedy prawie 40zl. Pozdrowienia i powodzenia.