Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie pyytam

czy jakbym zapomniała o tamponie...

Polecane posty

Gość powaznie pyytam

to bym go czuła w środku? Miałam końcówkę okresu i serio nie pamiętam czy wkładałam tampon :o Sznurka nie ma, co prawda nigdy mi sie nie zdarzyło żeby sznurek jakimś cudem znalazł się w środku ale serio nie pamiętam czy wkładałam tampon, nie czuję żebym go miała ale wydaje mi się że dawałam :o

Gość kornwalia17
Przejdz sie do ginekologabo to smieszne nie jest.. wrecz niebezpieczne

Gość powaznie pyytam
nie strasz mnie nawet.. Mógłby dostać się tak do środka żebym go nie czuła?

Gość klumklumklum
do macicy ci nie wlezie, wiec jak sobie wlozysz palec, to nie ma takiej opcji, zebys nie poczula, czy tampon jest w srodku czy nie.

Gość jij8i4ju4rn
wiesz co ja zrobilam ostatnio?? pod koniec okresu mialam bardzo skapy i wlozylam tampon potem zapomnialam o nim nie wiem jakim cudem:o i po 4-5 godzinach wlozylam drugi potem wyciaglam go po kolejnych 4 podczas mycia i czuje ze jeszcze cos sie ciagnie:/ pattze byly 2 tampony w srodku czulam lekki opor jak wkladalam ale nie pomyslalam ze od tego bylam w szoku w nocy nie spalam bo myslalam ze dostane tego wstrzasu:o na szczescie nic sie nie stalo mam uraz do tamponow:/ tamte byly mini i moze dlatego nie poczulam?

Gość powaznie pyytam
no ja go w ogóle nie czuję i dlatego się martwię bo wydawało mi się, że go wkładałam. Czyli jakbym go miała to na pewno bym czuła?

Gość jufvhreuyvfrehvfy
watpie normalnie sie tez nie czuje ukucnij staraj sie przec i wloz palec do srodka moze wyczujesz sznureczek

Gość jufvhreuyvfrehvfy
albo wejdz do wanny z woda i daj mu napeczniec bo wtedy bedzie latwiej go usunac-tylko tak w miare szybko bo wiesz czas dziala na niekorzysc tampon moze przebywac w srodku 8 godzin

Gość powaznie pyytam
dziekuje za odpowiedzi, sprobuje Twojej rady

Gość ja kiedyś zapomniałam wyjąć
i siedzial mi 2 dni, myślałam że padnę :/ ble (znalazł go mój facet :/ drugie ble :/ poleciałam do lekarza następnego dnia, na szczęście nic się nie stało

Gość jufvhreuyvfrehvfy
2 dni o matko;/ no wlasnie tampony w tym sa glupie ze mozna o nich zapomniec;/ zwlaszcza jak sie je kilka razy dziennie zmienia lepsze podpaski i tych najczesciej uzywam;) tampon to ostatecnzosc

Gość radze ci tak jak kiedys gdzies
czytalam ze skoro moze tam byc to napnij sie tak jakbys chciala zrobic kupe wtedy on ci sie wysunie i napewno poczujesz czy go masz czy nie. Albo jak bedziesz w toalecie wyprobuj ta metode ja nigdy nie zapomialam ale kiedys czytalam nawet nie wiem czy nie w ulotce od tamponow poczytaj sobie...bedzie dobrze

jak masz tampona dobrze wsadzonego to nie nbedziesz go czula..Ale jak wkladasz tampona to zawsze pociagaj za sznureczek by sprawdzic czy jest dobrze przymocowany jesli tak zronbilas to moim zdaniem sznureczek powinien byc a jak go nie ma to nie masz tampona

Gość znajdź sobie inne zajęcia
jak się położysz na plecach i poszukasz palcem rozluxniona, to na pewno isę zorientujesz czy tampon jest czy nie

Gość powaznie pyytam
Próbowałam właśnie przeć i nic nie poczułam ale kurde martwię się, że on tam jest, wkładałam palce i niby nic nie ma ale dalej mam obawy... :(

To nie masz sie co martwic nie masz napewno ale dla swojego spokoju zapisz sie do ginekologa...Jak nie wyczulas go palcem to napewno go nie masz nie mogl sie wchlonąc ani wplynac dalej wiec bez obawy teraz juz dziala tylko twoja psychika bo sobie to wmawiasz tez tak mam czasami np. ze w soku byla osa i ja ja połknełam..hahaha...uspokuj sie bedzie ok

Gość powaznie pyytam
dziekuje za pocieszenie, moze faktycznie sobie wmawiam