Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewusek

Jakie macie propozycje? Pomocy !

Polecane posty

Gość Ewusek

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Mam do was pytanie, właściwie chciałam prosic o radę! Jutro mija 8 miesięcy odkąd jestem ze swoim facetem... Z regóły to on zawsze coś organizował, ale tym razem ja chce by tą miesięcznice dobrze zapamiętał! Macie jakieś propozycje na to jak moge zaaranżowac ten wieczór, razem z nocą (zobaczymy się od ok 18- 19 do rana). Nie wiem czy lepiej będzie zabrac go do jakieś knajpki i zarezerwowac stolik a na noc zrobic jakis pyszny deser z pysznych (kuszących) owoców i przystawke (w swoim wydaniu :P)... !? Czy macie jakieś lepsze, orginlniejsze pomysły. Pomózcie! Nie chce wymyślac czegos dziecinnego (ja mam 21 lat, on 34 - jesli to wam w czyms pomoze)

Gość ssssssssserotomaaa
buhahahahhahahaha jak dzieci :D buhahahhahahahahahaha

Gość ghghghgh
o jezu 21letnia gowniara z 34letnim ruchaczem, pewnie tylko sie pieprzy z toba, powodzenia 🖐️

Gość urinatinka
zabierz go gdzieś gdzie nigdzie nie byliście albo tam gdzie po raz pierwszy się widzieliście ;) może wesz go gdzieś nad jakieś fajne jeziorko kocyk grill rozłóż namiot i się seksicje tam

Gość Ewusek
kuszące owoce to wg mnie np kiwi bo wyglądają jak męskie jądra i banan udający członka ;) które wezmę do buzi i będę ssać na jego oczach

Gość Ewusek
Jeśli macie takich facetów to nie moja sprawa... Musze was zmartwic bo nie kochamy sie często, wlasciwie przeciwnie! A jesli wam zal tyłek sciska to nie odpisujcie po prostu - nikt was nie prosi o takie rady...

Gość Ewusek
Jakaś dziewczyna podszywa się pode mnie (pisząc o owocach)

Gość Ewusek
myślalam ,że możę wsadzę sobię w pupę truskawki a on będzie je wyciągał ustami i zlizywał z nich masę kałową -taka gra wstępna

Gość Ewusek
Do Ewusek :D załosna jestes podszywajac sie pode mnie ale jak cie to bawi to sie baw dziecko :D

Gość Ewusek
a do cipci wsadzę sobie butelkę szampana :classic_cool:

Gość Ewusek
Kupie se jakies fajne stryngi i cyckonosz ,tylko ze kochamy sie bardzo rzadko bo moje kochanie ma problemy z erekcja :(

Gość Ewusek
do Ewusek :D sama jesteś żałosna gówniaro z ruchaczem po 30 :classic_cool: