Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trepanacja czaszki

Dlaczego na wsi tak jest?

Polecane posty

Gość trepanacja czaszki

Ze wszyscy wszystkich obgadują a jak komuś się dzieje krzywda, mąż leje żonę albo gwałci to wszyscy mordę w ciup i udają wielce solidarnych?

Gość retykuja
Bo tak robią prości ludzie, którzy nie grzeszą inteligencją :P Ale znam osoby na wsi, które są po studiach.

wielce solidarnych oczywiście z gwałcicielem czy innym przestępcą, a nie z ofiarą

Gość trepanacja czaszki
no oczywiście, przecież to dobry człowiek muchy by nie skrzywdził a ona sama jest sobie winna

Gość trepanacja czaszki
oni na wsiach robią sobie co chcą ,policji nie ma ,nikt ich nie pilnuje

Gość Świat oszalał
retykuja - naprwde znasz ludzi ze wsi po studiach????? No Ty to jesteś szczęściara!!!!!!!! A ja myslałam ze tam nadal w chałupach krytych strzechą mieszkaja, chodza na bosaka, pasają świnie i kończa 2 klasy podstawówki a tu taka niespodziana - wieśniaki na studiach. No popatrz popatrz. Jak to dobrze czasem poczytac wypowiedzi takich bystrych dziewuch jak Ty :)

Gość asdgiugb
Ale znam osoby na wsi, które są po studiach. coś Ty! :D:D łaaaaaaaaaaaaał A w mieście to pewnie wszyscy tacy inteligentni- szkoda tylko, że jak mąż leje żonę albo dziecko jest bite, to sąsiedzi z bloku zza ściany nie słysza nigdy nic a nic:O

tak jest wszędzie, na ma znaczenia czy na wsi czy w wielkim mieście, a nawet w mieście jest gorzej, jak wracasz po imprezie to sąsiadka cie widzi a potem wszyscy na około wiedzą z kim kiedy i jak wróciłam oczywiście wszystko odpowiednio pokolorowane, a jak okradali sąsiada z naprzeciwka rozwalając mu drzwi to sąsiadka nic nie widziałam , to dopiero jest paranoja,

Gość jak maz leje zone
to zona może sobie iść na policje i zgłosić. Moi rodzice kiedyś wezwali policje bo sąsiad bil zonę, a potem ona wyskoczyła do nich z pyskiem ze się wtrącają w nie swoje sprawy bo mężusia policja zabrała. Jest dorosła, pasuje jej robienie za worek treningowy to jej sprawa, nikt nikogo na sile nie będzie uszczęśliwiał.

14:55 [zgłoś do usunięcia] Świat oszalał retykuja - naprwde znasz ludzi ze wsi po studiach????? No Ty to jesteś szczęściara!!!!!!!! A ja myslałam ze tam nadal w chałupach krytych strzechą mieszkaja, chodza na bosaka, pasają świnie i kończa 2 klasy podstawówki a tu taka niespodziana - wieśniaki na studiach. No popatrz popatrz. Jak to dobrze czasem poczytac wypowiedzi takich bystrych dziewuch jak Ty jak ty tępa jesteś !!!!

Gość agnieszkaMD 217
no - wyślijmy patrol - dwie dziewczynki 150 cm z pałami po metrze :D od razu będzie bezpieczniej i na wsi - bo u mnie w mieście czuję się baaaaaardzo bezpieczna