Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiola_87_

Suchość pochwy

Polecane posty

Gość Wiola_87_

Cześć :) Mam taki problem. Gdy kocham sie z chlopakiem wysycha mi pochwa, na poczatku jest wszystko ok jestesmy podnieceni, ja jestem mokra. Potem nagle, nie wiadomo czemu jestem calkowicie sucha, i musimy przerwać stosunek. Może ktoś ma podobnie?? i wie czemu tak sie dzieje?? Może jakies rady... Z góry dzięki

Gość Wiola_87_
naprawde nikt nie ma podobnego problemu....

Gość Wiola_87_
strasznie zabawne. mogla bys chciaz uzywać swojego niku jak sie z kogos nabijasz a nie podszywasz sie pode mnie. taka odwazna zeby skrytykowac a boi sie ujawnik swój nick. godne politowania

Gość Wiola_87_
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość Wiola_87_
w takim razie wcale sie nie dziwie ze masz problemu psychiczne

Gość madralinska Wiolu 87
www.google pl odpowie na wszystkie twoje pytania

Gość sacreble
hmm może idz do lekarza, moze doradzi Ci jakies tabletki, mozliwe jest jakies zachwianie chormonalne. nie wiemm nie znam sie :D tylko sugeruje co bys mogla z tym zrobic. probowaliscie moze zwilzyc sie recznie? jakas wazelinia?

Gość Wiola_87_
Wreszcie ktoś normalny, dziekuje bardzo :) wiec odpowiadajac na powyzsze pytanie to owszem, mamy zawsze zel w zanadrzu, tyle ze jezeli ona nagle wysycha to kurcze robi sie taka ze nawet zel nawilżający nie pomaga zeby do niej wejsc.

Gość sacreble
hmm byc moze zbyt krotka gra wstepna ? pochwa wtedy bedzie miala byc moze mniejsza zdolnosc do tworzenia ..wydzieliny, ktora ja zwilza :D ja na miejscu twojego chlopaka, pobawil sie nieco dluzej i dal twojej myszce troche wiecej czasu. hmm mozecie poprobowac :P

Gość Wiola_87_
co to w ogole za zwyczaje na forum podszywac sie pod nick. Naprawde zal mi tych osob co nie umią sie ujawnic wypisując takie pierdoly, myslalam ze to konkretne forum ale jak widać po uczestnikach to sie mylilam, i to strasznie

Gość sacreble
nie przejmuj sie :D większosc z tych glupich nic nie wartych odpowiedzi, pisana jest przez dzieci, nie majace co robic z czasem :)