Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what the fuck????

Co to ma znaczyć? Czy to normalne? Glupi kutas, zaraz się poplacze

Polecane posty

Gość what the fuck????

Spotkamy się za 2 tyg, bo jest za granicą, zawsze pisał,ze tak mu mnie brakuje, ze chce się do mnie przytulić,pocalować i zabrać tylko dla siebie. Wiecie, super sprawa, już MIAŁAM motyle w brzuchu a wczoraj? Powiedział,ze ma na mnie taką ochotę,ze mnie zerznie tak,ze nie bede mogła siedzieć,albo przesłał mi link z redtube co mi zrobi (!) i ze chce takiego loda:-/ nosz kurde mać. cały czar prysł. Chyba wszystko ma wyjsc samo z siebie, a on: najpierw to Cię zgwałce moja slicznotko... Ten palant chyba chce po prostu mieć kogoś w Polsce,ze jak przyjedzie raz na miesiać to wiecie co... Nic z tego. Tak tęskniłam, jestesmy na etapie pocałunkow, nawet mówił,ze jest zauroczony, a teraz tylko bzykac sie chce chujowi

Gość lilkaj
Niektórzy faceci to mają talent do psucia dobrego wrażenia. Wiem jak coś takiego potrafi wkur.wić i zaboleć

Gość Ewusek
a ile się znacie ? tak osobiście ? bo wiesz tęknota to raz ale seks i pożadanie tez są wazne ;) chyba ze on tylko o tym to wtedy kopnąc w doopę i niech się wali

Gość Ewusek
a ile się znacie ? tak osobiście ? bo wiesz tęknota to raz ale seks i pożadanie tez są wazne ;) chyba ze on tylko o tym to wtedy kopnąc w doopę i niech się wali

To i tak dobrze, że prędko wyszło jaki z niego cham, niż jakbyś się miała późno przekonać.

Gość lilkaj
Skąd ja to znam... Faceci to świnie tylko jedno mają w głowie. To przykre gdy osoba do ktorej coś czujesz okazuje się kimś innym niż sądziłaś...

Gość uu..he he
To sie przejechalas

Gość hej jeszcze raz
to sobie go daruj!!!

Gość janusz z bydgoszczy
gówno to nas obchodzi

Gość janusz z bydgoszczy
on tam posuwa takie towary że szok

Gość lilkaj
Jak przeczytalam ten topik to mi się pewna sytuacja przypomniała. No chłopy tak mają i co zrobisz...mnie też ktoś kiedyś bardzo zranił takim niewinnym "żartem"(bo jak mi pozniej powiedzial to był taki żart, no co na żartach się nie znasz?)