Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tochybato:)

ciaza?? pierwsze objawy pomozcie kobitki

Polecane posty

hejcia!! za niedlugo ide do lekarza zrobic sobie test z krwi bo te ciazowe niestety mi niewychodza;/;/ ale chcialabym sie was cos zapytac wspolzyjemy bez zabezpieczenia bo staramy sie o dzidzie, ostatnio jakies ponad 2 tyg temu mialam okres ktory o dziwo trwal niecale trzy dni od wczoraj strasznie bola mnie sutki, w dzien jestem sprasznie spiaca a w nocy zasnac niemoge;/ sikam dosyc duzo ale tak zawsze mialam bo duzo pije(herbat itp) strasznie sie boje czy to moze byc jakis objaw ciazy czy cos, nobo pozwolilam sobie ostatnio na troche alkocholu....a nawet wiecej niz troche wiem ktos powie ze stara sie o dziecko i sie napila ze kretynka itp, ale chodzi oto ze staramy sie juz 5 miesiac

Gość jaka chora kobietaa nie wierze
sutki cie bola bo masz owulacje glupia babo

Gość lampta
Nawet jak jesteś w ciąży to dziecku nic nie będzie chyba że byłaś w kilkudniowym cugu

ale ja wlasnie niegdy przenigdy niemialam tak zeby tak sterczaly i bolaly nawet przy lekkim dotyku piiersi tez zrobimy sie cięzsze, nigdy niemialam takiego bólu czy objawu nawet ze np jak mam owulacje to cycki bola...

U mnie zaczęło się od złego samopoczucia,wzdętego brzucha,potem bolące jak cholera sutki,następnie zachciewajki a potem to szkoda gadać!:)

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
mnie też sutki bolały i całe cycki wzdęcia nudności jakies rozkojarzenie jakoś w 1-2 tygodniu tez popiłam byliśmy na weselu a nie wiedziałam że jestem wciąży jeszcze my nie planowaliśmy ale na szczęście wszystko jest dobrze z małą tez sie przestraszyłam