Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioleczka89

Wątpliwości

Polecane posty

Gość Fioleczka89

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam straszne wątpliwości co do tego czy jestem w ciąży. Ostatnią miesiączkę miałam 24 kwietnia, dzisiaj poszłam do lekarza, nie robił mi USG ale po badaniu stwierdził że jestem w ciąży. Wcześniej robiłam dwa testy które wyszły negatywnie. Po wizycie zrobiłam kolejny test i również wyszedł negatywny a wg lekarza i ostatniej miesiączki byłabym jakieś 8 tygodni w ciąży. Co mam o tym myśleć?! Pomóżcie

Gość gdybym byla facetem
Nie zawsze testy wypadaja pozytywnie, zrobil badanie krwi? Choc to tez moze wypasc "negatywnie" sa takie przypadki.

Gość Fioleczka89
Dostałam skierowanie na badania ale zrobie je przed wizytą a mam ją zaplanowaną na 30 czerwca

Ja pierdziu! Będziesz czekać aż do 30 czerwca? Ja po dwóch testach, na trzeci dzień, zrobiłam betę. 33 złote kosztowała, ale przynajmniej wiem, co jest grane.

Gość gdybym byla facetem
Powinnas zrobic od razu, znaczy badanie krwi, wyniki dostaniesz Ty czy laboratorium przesle bezposrednio do lekarza? W razie czego mozesz zadzwonic do lekarza z pytaniem czy wyniki sa ok.

Gość Fioleczka89
ale testy wychodziły ci pozytywne?

Gość Fioleczka89
skierowanie dostałam na morfologie, mocz bad ogólne, glukoze i WR. Pojde do laboratorium najprędzej w poniedziałek i odbiore je tego samego dnia popołudniu

Gość assialbnn
zrob bete hcg koszt ponad 20 zł.. wiec nie drogi a daje 100% pewnosci.. z testu nie zawsze Ci wyjdzie, byc moze to spowodowane niska zawartoscia tych hormonow ciazowych

Gość Fioleczka89
kiedy lekarz mnie badał to stwierdził ze macica jest znacznie powiększona nie wiem czy wierzyć jemu czy testom. Ale macie racje zrobie ten beta hcg. Mam taki mętlik w głowie bo nie wiem czy się cieszyć czy nie. Karte ciąży otrzymałam ale co z tego jak nie wiem w co wierzyć...

Gość ona smutna
zrob to badanie, mialam durnego ginekologa poszlam do niego ze spozniajaca miesiaczka powiedzial mi ze mam powiekszona macice i prawdopodobnie jestem w ciazy, łzy szczescia? Nie. Po roznych badaniach okazalo sie ze to nie mozliwe bo jestem bez plodna :((

Gość assialbnn
mam w wiare podobny problem, od listopada nie mialam normalnej @ ... raz mam pozniej 1,5 miesiaca nie.. aa na dzien dzisiejszy wychodzi ze spoznia mi sie znow 11 dni, bo w maju mialam,,, co powiecie??? ciaza a moze bezplodnosc??

Gość Fioleczka89
nie mam pojęcia, porobie wyniki i wtedy zobaczymy. hm jak narazie z objawów ciązy mam nudności, na piersiach wyszły mi żyły, częściej oddaje mocz...

Gość assialbnn
lec jutro do laboratorum nawet luxmedu.. kosztuje to ponad 20 zl . i wynik masz tego samego dnia