Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby wipes

wozek spacerowy

Polecane posty

Gość baby wipes

Niedawno widzialam bardzo interesujaca spacerowke.Przypominala ona fotel ,kolka zupelnie jak przy biurowych ,obrotowych krzeselkach .Wozek ten mial jedna i wysuwana raczke.Wygladal na bardzo wygodny i praktyczny.Szukam nazwy producenta tej spacerowki,przeszukalam netai.....nic.Moze Wy potraficie mi pomoc okreslic marke tej spacerowki.

Gość wiem o co chodzi
Sprobuje poszukac w necie :)

stokke nie na nasze polskie drogi, nie polecam - miałam z nim do czynienia na szczescie bardzo krotko - bo udało sie sprzedac niemal po cenie zakupu

Gość OOOOOOOO rety!
SA KOSZMARNE!!!!! Wszystkie które pokazałyście! Jak można chcieć coś takiego kupić?

Gość baby wipes
Stokke znam.....ale to nie jest zaden z tych wozkow.Przetrzepalam neta i nadal nie moge go znalezc.To byla spacerowka,z malymi obrotowymi kolkami (zupelnie jak w krzeselkach biurowych...) lecz byl to maly poreczny wozek,na pierwszy rzut oka przypominal "fotel prezesa" w wydaniu mini-bardzo "dizajnerski".Ja mam strasznie duza spacerowke,ktorej nie uzywam,wlasnie dlatego,ze zajmuje duzo miejsca w bagazniku.Na codzien prawie nie potrzebuje wozka lecz gdy chce zrobic zakupy np. w jakim centrum handlowym ,ten wozek spacerowy ,ktory widzialam ,bylby dla mnie idealny.

Gość dweyruju

Gość baby wipes
Dziekuje za Twoje poswiecenie lecz to nie to czego szukam......na zdjeciu to bugaboo,tez znam wozki tej firmy.Teraz to zaluje,ze nie zatrzymalam tej kobiety i nie zapytalam o marke.Po raz pierwszy w zyciu widzialam takiego rodzaju spacerowke.Wygladala odlotowo! ;)

Gość baby wipes
Chyba ,ze ktos byl na tyle pomyslowy,ze przerobil ergonomiczny fotel biurowy na wozek spacerowy :)

Gość baby wipes
......a my szperamy po internecie szukajac takiego wozeczka,a to dizajnerski,autorski projekt ;)

Gość paola ola anna
ile kolek3?4?

Gość paola ola anna
raczka z tyłu czy z przodu wozka? jaka budka?

Gość dweyruju

Gość baby wipes
Dziewczyny...niestety.....ale bez rezultatow.To byl dosc niski wozek ,kolek nie pamietam ile mial,raczka jedna wysuwana.Doslownie wygladal jak niskie biurowe kubelkowe i wyscielane krzeselko z wysuwana raczka.

Gość Możesz wprowadzić je sondą
Gość bradenrout
widzialam na zywo ten TITI,obrzydlistwo :O ps.o wozkach lotniskowych nie słyszłam, ale tochyba nie powod dupku zeby kogos od frajerow wyzywac:O:O

Gość baby wipes
Troche podobny do lotniskowego,tez niski ...ale to nie byl wozek lotniskowy.Dol podobny do Concord Neo ,tylko o jednej raczce(podona jest w Stokke).Zabilam sobie gwozdzia tym modelem wozka....

Gość baby wipes
Po malutku zostajemy ekspertami od wozkow spacerowych:)

Gość heherh
Taaaa... ludzie gotowi są wozić dziecko i w walizce na kółkach, i w fotelu biurowym, byle to było drogie i wyglądało snobistycznie. :D

Gość ....1234
...czy tam Micralite

Gość baby wipes
Blisko,blisko.....troche przypomina Nuna......ale to jeszcze nie to.Chociaz ten Nuna dla 2,5-latka to nie jest taka zla opcja.Cena tez bardzo przystepna.Oczywiscie wozek o tak niskim zawieszeniu kompletnie nie nadaje sie na jesienno-zimowa chlupe.