Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobiciekkkkkkkk

gdzie studiowac z dwojga zlego- w lublinie czy rzeszowie?

Polecane posty

Gość cxxxxxxx
no to nie mozesz-----------> zobaczymy czy taka zadowolona bedziesz po skonczeniu studiow ..

Gość corobiciekkkkkkkk
takk

Gość No to nie mozesz
Koniec jest bliski.. To siedz w swojej polsce a i nie wtrącaj sie w sprawy wschodniej czesci :) 🖐️

Gość koniec jest bliski..
pyta dziewucha to doradzam :classic_cool: wybierz to do ktorego masz lepszy dojazd albo gdzie na uczelni sa fajne wymiany zagraniczne,nauki jezykow,wyzsze stypendia,lepsza kadra

Gość No to nie mozesz
A dlaczego mam byc niezadowolona?

Gość No to nie mozesz
No tak, mimo ze nie ma sie o czymś pojęcia to trzeba doradzać :o

Gość wybierz rzeszów
w Rzeszowie lepsze sa perespektywy jeśli chodzi o pracę, może Ty nie myslisz o tym jak to bedzie za pare lat po studiach, ale nie sadze aby w Lublinie sie coś zmieniło :O Rzeszów pod tym względem podobno dużo lepiej stoi i łatwiej będzie ci znaleźć pracę czy praktyki na studiach (bo nie polecam tylko siedzenia w książkach, dlatego że jak skonczysz studia i tak beda wymagać od Ciebie doświadczenia). A o Lbn wiem co mówię, bo tu mieszkam i z praca jest PADAKA!

Gość studentkaLublinnn
a w jakiej branzy pracujesz??

Gość gvhyngbgbhn
idź tam gdzie masz finanse i rachunkowosć

Gość poliswatka1983
ci co piszą że w lbn nie ma pracy to chyba nie szukają jej tam gdzie trzeba ... no fakt nas kobiet jest statystycznie więcej nie każda może mieć sponsora...

Gość poliswatka1983
prace może mieć każdy tylko trzeba chcieć pracować

Gość No to nie mozesz
Hahaha to dlaczego bezrobotnych jest więcej od miejsc pracy? Widocznie nie kazdy kto chce moze pracować, chyba, ze u was w lublinie sa jakies anomalia :o co by mnie w sumie nie zdziwiło. Czy to nie tam koles "napadł" na bank i groził kasjerce łyżeczka stołówa? :)

Gość chuferowa
Jka tacy madrzy jestescie to zapraszamy do Lublina poszukac pracy. Na edno iejsce (zalezy jaka branza) ale jest od 500 do 1500 zgłoszen. Tutaj pracy nie ma i niech nikt nie wciska kitu, ze jest inaczej. Pracodawcy wola zatrudniac studentow, a ci pojda za kilka groszy aby dorobic.

Gość bambryłeczka
nigdzie nie widziałam tylu przystojnych facetów co w rzeszowie, nawet kiedyś myślałam żeby sie przenieść z UJ na Uniwerek rzeszowski :P a co do kształcenia to nie wiem :P

Gość No to nie mozesz
Ja studiuje na UR i przystojnych facetów na moim wydziale jest tyle co kot naplakal :D

Hej :) Ja sie wybieram do Rzeszowa na fizjoterapię.Albo na filologie polską. Bardzo mi się tam podoba:).

Gość gvhyngbgbhn
ty po filologii polskiej to na pewno będziesz bezrobotna, zanim zaczniesz te studia już możesz być pewna

Gość STUDENTKA ROWNIEZ
Ja studiuje w Lublinie i szczerze odradzam to miasto. Nie wiem jak jest w Rzeszowie, ale gdybym mogla cofnac czas nigdy bym tu nie zaczela studiowac. Pelno chamow, pracy brak- caly Lublin!

Ale filologia to tylko takie ratunkowe studia gdybym sie na fizjoterapie nie dostała. A Ty niby co robisz skoro innych krytykujesz?

Gość No to nie mozesz
Nie przejmuj sie tym co wypisują. Teraz nie wazne co studiujesz, zeby miec dobra prace potrzebne sa i tak znajomosci

Gość studentka z lublina
polecam Lublin, mi bardzo się podoba, ale to chyba zależy czy się trafi na fajnych ludzi z roku, z którymi można się pobawić, ale i pouczyć :D ja trafiłam :classic_cool:

Gość ranyyyyyyyyyy
ja jestem po studiach , mieszkam w krakowie i nie mam pracy od roku. jesli myslicie, ze w tych 'osrodkach mozliwosci" jest wiecej miejsc pracy to macie racje- ale tylko, jesli myslicie o call center albo o przedstawicielstwie handlowym :O

Gość problemypodobnee
ranyyyy---------> a co studiowałaś???? powiedz..

Gość fddddddddffffffffa
w Warszawie

Gość mieszkałam pare lat w bydgoszc
a w Tarnowie nie chcialabys studiowac?