Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahlo frida

Do fanów Harryego Pottera

Polecane posty

Gość kahlo frida

witam, w tym topiku będzie mogli wykazać się kreatywnością bo mam do was pytanie. Jak wyobrażacie sobie Rudolfa i Bellatrix Lestrange jako rodziców? Z tego co pamiętam nie mieli oni dziecka, chociaż mnie po głowie chodzi ciągle myśl, że mieli oni córkę( ale moja siostra kategorycznie zaprzecza),jak myślicie jakimi byliby rodzicami?

Wychowaliby dziecko na śmierciożercę- to jedyne co można na 100% twierdzić. Raczej trudno ich porównywać do Malfoyów, bo Narcyza była bardziej spokojna niż Bella- ona w ogóle się na matkę nie nadaje.

Gość dżenifer lopez
nie wyobrażam sobie Belli w ciązy czy jak się opiekuje dzieckiem, poza tym ona raczej średnio kochała męża więc nie wiadomo czy mieli wiele sposobności żeby się o to dziecko postarać

Gość matt matt ma tt
Bella jest zbyt oddana Voldemortowi zeby miec czas na macierzynstwo... i cale szczescie :P

Gość dede1
a jakie rzeczy powinno sie czytać /oglądać w tym wieku ?

Ta książka trafia również do dorosłych. Ja np. nie rozumiem jak można czytać współczesne powieści młodzieżowe- to dopiero dno.

Gość hari mata
matt matt ma tt: a ja chcoiałabym zobaczyć ją w roli matki, poza tym ona, jako czarownica czystej krwi musiała chciać przedłużyć ród Blacków i Lestrangeów ale po Azkabanie chyba cięzko jest zajść w ciążę

Gość ona nie małaaa dzieci
w szóstej części powiedziała do Narcyzy, że gdyby miała syna to byłaby dumna, że służy Voldemortowi, czy coś w tym stylu. Poza tym ona za bardzo kochała się w Voldemorcie, żeby mieć dzieci z kimś innym :P

Gość Zapraszam już teraz
Wytwórnia Warner Bros chce otworzyć muzeum jednej z najbardziej lubianych postaci wszech czasów - Harry'ego Pottera. Otwarcie wiosną 2012 roku na terenie studia filmowego Leavesden w Wielkiej Brytanii, gdzie powstawało wszystkie osiem ekranizacji sagi. Już działa oficjalna strona przedsięwzięcia, gdzie można się zapisywać, by kupić bilety.