Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jollla37

Jak zaptać mężczyznę czy jest coś między nami?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu bardzo dużo czasu spędzam ze swoim znajomym z roku. Mam wrażenie, że jemu na mnie zależy, ale nigdy nie rozmawiamy na takie tematy. On od dawna bardzo mi się podoba i chyba nie jestem w stanie być dłużej tylko jego koleżanką. Myślicie, że mogłabym spytać go czy coś między nami jest? A jeśli tak to w jaki sposób to zrobić, zwłaszcza że jestem raczej nieśmiała? Raz na imprezie zdarzyło nam się zagalopować, ale nigdy nie wspominamy o tym ... Mimo wszystko mam wrażenie że nasza relacja przestała być już tylko i wyłącznie koleżeńska. Odnośnie jego zachowania dopuszczam dwie możliwości albo jest nieśmiały i boi się że go odrzucę, albo po prostu się mną bawi i naprawdę uważa mnie tylko za swoją kumpelę. Sama już nie wiem co mam robić, proszę pomóżcie. Jola

Gość Anitaaaa39
kochana Jolu ! musisz umieć rozmawiać o uczuciach z mężczyzną na którym Ci zależy. To niezbędny element budowania wzajemnych relacji. Sugeruję szczerą rozmowę o tym jak twój partner widzi Wasz związek. Tylko szczerośc może być podstawą i rękojmią wzajemnego zrozumienia i udanego związku . pozdrawiam Anita

Gość uitytytyty
widocznie mu sie nie podobasz i tyle

Gość Grzegorz Kleszcz
niestety, ale... gdybyś była dla niego kimś więcej niż kumpelą to on dawałby Ci to odczuć na tyle często i przejrzyście, że nie miałabyś żadnych wątpliwości.

Gość malazielona
Dla niego jestes tylko dobra kumpela,bo gdyby Cie pragnal..tak jak to jest miedzy facetem a kobieta ..juz dawno by Ci sie przyznal do swoich uczuc..nie wmawiaj sobie,ze to niesmialość go ogranicza.

Gość ale jesteście prości
naprawdę :-O dosłownie jak nastolatkowie dla których świat jest czarny albo biały, nic pomiędzy :-O jestem z moim partnerem od 9 lat i on zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia (ja w nim też), ale mineły 3 lata zanim porozmawialiśmy o swoich uczuciach. On był po wieloletnim związku i bał sie, ze skrzywdzi mnie swoim niezdecydowaniem i lekiem przed związkiem. Ja miałam tak samo, ale nadszedł odpowiedni czas i się wszystko wyjaśniło. to nie prawda, ze kiedy mężczyźnie podoba się kobieta to odrazu klęczy na jej wycieraczce i obsypuje różami :-D uczucia bywają bardzo skomplikowane

porozmawiaj z nij w 4 oczy, zapytaj sie jak widzi dalej tą waszą znajomośc, czy ma jakieś plany względem Ciebie i bedziesz miała jasnośc, lepiej wiedzieć wczesniej niż sobie coś wyobrażaać czego nie ma