Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siren

moja mama wygania mnie do psychologa z corka.

Polecane posty

Gość siren

ona sie czasem onanizuje.ma 3,5 lat.wasze dzieci tez tak robia. ? jak sie na chwile ja zostawi sama to ona swoje.

Gość dużo śnię
Twoja mama niech sama idzie do psychologa:o U dziecka w tym wieku jest to całkiem normalne. Nie widzi w tym podtekstu seksualnego, wie tylko że jest to w jakiś sposób przyjemne. Powinno minąć zanim pójdzie do szkoły. Oboje moich dzieci też przez to przeszło i wyrośli z tego

Gość siren
to dobrze.pocieszylas mnie.moja mama rzeczywiscie jest nieznosna czasem.

tez słyszałam że małe dziecki tak robią, ale najlepszą metodą jest mówienie nie wolno i zaęcie dziecka zabawą, absolutnie nie można mówić wstyd, a fe, bicie po rekach i takie tam

Gość siren
podnosze

Gość kasiaa:))))
mój jeszcze mały, ale z tego co słyszałam to dzieci tak mają......

Gość terapetuka behavioralna
to normalna faza , dzieci to robią . Trzeba nauczyc dziecko ,żeby robiło to w zaciszu swojego pokoju albo w lazience , jesli musi . Jestem terapautą dziecięcym i pracuję z autystycznymi dziećmi. Uczymy dzieci ,że to nic zlego , pod warunkiem ,że sie z tym nie afiszują. Radzilabym znaleźc tez dziecku jakas rozrywkę , dzieci czasmi też z nudów zajmuja sie swoim cialem.

Gość siren
moja matka mowila ze ja tak nie robilam

nie wszystkie dzieci tak robią,ale dużo ;) mi mama mówiła, że też ak nie robiłąm,ale to ie znaczy, że moja córka nie będzie tego robić. pożyjemy zobaczymy,jeszcze malutka jest ;)

Gość gregd
sorry, ale dla mnie to niewyobrazalne, ze tak male dziecko odkrylo jak sie onanizowac, moze widzoalo mame w akcji?

Gość siren
nie ja tego nie robie przy corce.ani filmow nie ogladam takich tym bardziej przy niej :P

Gość dużo śnię
gregd sorry, ale dla mnie to niewyobrazalne, ze tak male dziecko odkrylo jak sie onanizowac, moze widzoalo mame w akcji?

Gość dużo śnię
zeżarło resztę mojej wypowiedzi więc piszę od nowa. NIE JEST PRAWDĄ ŻE DZIECKO MUSIAŁO WIDZIEĆ SCENY EROTYCZNE!!!! Moja córka robiła to w ten sposób, że siadała okrakiem na rogu pufy i się o nią ocierała. Nigdy na nią za to nie krzyczałam, właściwie nie robiłam wokół tego żadnego halo, tylko odwracałam jej uwagę zabawą Synek bawił się penisem tak długo aż mu stanął, wtedy mówił do mnie " patrz mamo co ptaszek zrobił" teraz ma 3,5roku i robi to sporadycznie. Najczęściej wtedy gdy się nudzi

Gość ale mam nicka hehehe
Ja tak robilam jak bylam malutka:) Ocieralam sie zazwyczaj o misia pluszowego. To bylo przyjemne i nic wiecej. Jakos nie wplynelo to demoralizujaco na moje zycie.

Gość my mamy 2000zl
e tez tal robilam i jestem normalna ;-)