Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosha

Moja kobieta dziwnie pachnie :/

Polecane posty

Gość piosha

Niedawno był nasz pierwszy raz i jak robiłem jej minete to poczułem dziwny zapach podobny do maślanki albo jakiegoś kefiru, słyszałam że dziewcyny czasami śmierdzą rybą ;p ale o maslance jeszcze nie słyszałem. To nie jest jakiś smród po prostu zapach ale dziwny. Czy to powinno by ? Niedawno nawe była u ginekologa i powiedziała mi że ma stwierdzona nadżerkę i to wszystko, czy nadżerka daje taki zapach ?

Gość helga2666
nadzerak nie daje zapachu. a w pochwie jest kwasne pH, stad ten zapach. to zdrowy objaw, spko

Gość piosha
serioo ? Ja już jej miałem o tym powiedzieć żeby może sie przebadała albo coś z soba zrobiła :/ ale jak to normalne to ok, a czy kwaśny smak jej śluzu też jej normalny ?

Gość helga2666
tak. jesli to kwasny posmak i kwasny zapach, to jest ok, gorzej, gdyby to byl zapach drozdzy albo inny cuchnacy. ale jesli takie fizjologiczny, kwasny, to wszystko jest dobrze. musisz sie przyzwyczaic.

Gość osa/kosa
oczywiście bzduraaa dziewczyna ma grzybice, bo grzybica tak capi, lepiej jej powiedz żeby zaczela sie na to leczyć a ciebie też juz pewnie zaraziła!

Gość vbm
to normalne...sluz kobiety tez ma zapach ;)...a smak? hmmm,nie wiem nie próbowalam :P

Gość piosha
nie to nie był żaden zapach drożdzy ani nic cuchnącego po prostu kwaśna maslanka ;)

Gość LKKL
na moje oko grzyb

Gość chogata
kwasny smak jest od niskiego pH pochwy - kazda kobieta ma kwasna cipke z kolei maslany zapach jest od bakterii, nazderka jest powodowana przez "zle" bakterie, stad istnieje mozliwosc, ze brzydki zapach z pochwy jest spododowany stanem zapalnym pochwy (nadzerka)

Gość trzemi
poliż inną cipkę i sprawdź

Gość piosha
ale niby nadżerkę małą że lekarz nawet nie zalecił żadnego lekarstwa nia zabiegu.

Gość zielony soczek
moim zdaniem tez jest wszystko ok

Gość piosha
sorki za błędy

Poleć jej stosowanie żelu lactacyd (leczy drobne infekcje - gdyby je miała) i niech kupi maść clotrimazolum. Jeśli po stosowaniu tych środków nadal będziesz czuł zapach maślanki, to widocznie taka jej uroda;) Poza tym zapach zależy też od nia cyklu.

Gość typowy obraz
mi się wydaję że już dostAłas odpowiedź, jesli się jednak obawiasz to idz do lekarza i zapytaj

Gość piosha
hailie lactacyd jeśli chodzi o taki płyn do higieny intymnej to używa bo widzę go u niej w łazience a o tej maści jej wspomnę.

Gość realista 2323
moja smierdzi rybą i nic na to kurwa nie poradzę bo mówi że zdrowa a capi jak chuj !