Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona do kwadratu

wnerwia mnie moj chlop!

Polecane posty

Gość ona do kwadratu

dzisiaj mialam niezbyt udane spotkanie z kolezanka w barze- przypadkowo ja spotkalam i jakos nie szla nam rozmowa i bylam ze swoim chlopakiem. ijak juz wyszlismy z baru i wracalismy do domu to on jakby byl zamyslony i jakis nie w sosie - to ja juz nie wytrzymalam a bylismy juz w mojej klatce(bo pytalam sie go czemu tak bagle zmienil m sie humor)i powiedzialam - ide bo jestes na mnie jakis obrazony a ja nie wiem na co . i poszlam a ten sie odwrocil i poszedl.. czyli hakby potwierdzil ze byl na mnie ocos zly.. wkurza mnue strasznie jak on tak sie odwraca, nie odezwie sie i idzie jakby mnie calkowicie olewal..;( grrr

Gość ona do kwadratu
ale to napisalam nie zrozumiale- bo wnerwach jeszcze:) choc=dzi mi oto ze czesto on nawet nie stara sie zalagodzic sytaucji tylko odwraca sie i idzie obrazony olewajac mnie. prawie zawsze tak robi nawet jak jest male spiecie! wkurza mnue jego olewactwo!!!!@1

Gość bo rozmawiac
trzeba sie nauczyc. Oboje MOWICE i to nawet po polsku ale sie nie rozumiecie. Dlaczego po prostu nie spytasz go dlaczego tak dziwnie reaguje, powiedz, ze sprawia Ci przykrosc - no jak pragne setki, sama nie wiem. R O Z M A W I A J C I E, bo potem takie wlasnie glupoty wychodza :O

Gość MAX 22
U facetów to norma a jak będziesz się dopytywać to wyrzyga Ci wszystkie zale, przyzwyczajaj sie. ;)

Gość ona do kwadratu
masz racje chyba nic na to nie poradze i musze sie juz przyzwyczaic ;)

Gość czyzby mieli ze soba romans
i nie spodziewali sie tego spotkania?