Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana itp.

bikini a rozstępy

Polecane posty

Gość zalamana itp.

cześć dziewczyny! mam problem apropo rozstępów. mam dopiero 22 lata i rok temu urodziłam dziecko ale ceną są okropnie zorane piersi i pośladki... mam tragiczne rozstępy. chciałam sobie kupić bikini ale nie ma takich całkiem zakrytych żeby były na spodenkach i w miare zakrytym biustoboszem. jedyne co znalazłam to to http://moda.allegro.pl/sexi-biale-bikini-paradise-r-uniwersalny-i1656934338.html dół jest za bardzo odkryty... prosze pomóżcie... wg was bardzo rażaco wyglądaja kobiety na plaży w rozstępach??? a może któraś z was zna jakiś sposób na rozstępy??

Gość zalamana itp.
pomóżcie. no!!!

Gość agetha
Matko, jesteś w moim wieku i już masz takie problemy z ciałem?! To co będzie za 10 lat? Masakra...

Gość zalamana itp.
thx za pocieszenie ;(

Gość agetha
sposobu na rozstępy raczej nie ma. Moja siostra też ma po ciąży, co prawda używała dobrych kremów i może w jakimś tam stopniu są mniej widoczne, ale raczej niewielka różnica. Tylko, że moja siostra urodziła w wieku 29 lat i te jej rozstępy nie są jakieś masakryczne...

Gość gość
ja mam niespełna 18 i rozstępów w chooj 🖐️ a jeszcze nie rodziłam :classic_cool: rozumiem Twój ból.

Dół to nie problem, kup sobie pareo i tak chodź po plaży. W wodzie i tak nie będzie Cię od pasa w dół widać. A na górę jakiś mocno zabudowany biustonosz albo biustonosz - koszulka.

Gość zalamana itp.
kurwa moje są OKROPNE pochlastam sie chyba!!!!! normanie jakbym miała kase na laser to nawet sekundy bym sie nie zastanawiała