Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallaammaannaa

co mozna kupic kolezance z pracy?

Polecane posty

Gość zallaammaannaa

na slub od zakładu pracy? Kwota ok 250 - 300 zł. Dodam, ze mlodzi mieszkaja juz ze soba przed slubem, maja urzadzone mieszkanie... Co im mozna kupic?

Gość taka sobie żoneczka
kwiaty i dać kasę.. po co kupować bezsesnowny prezent

Gość uuuuaaaa
jak nie chcesz dać kasy, to może jakiś Bon Podarunkowy do jakiegoś sklepu z gadżetami do domu?

Gość bez makijażu jestem miła
dać kasę, jakieś braki pewnie maja, wydadzą sensownie. No, aby to jakoś wypadło choć jeden kwiatek do koperty by się przydał. powodzenia, o gotówkę nikt się nie obrazi...

Gość :D:D:D:D
kasa od zakładu pracy to dla mnie trochę słaby prezent. Ale w postaci bonu wygląda to dużo fajniej. Może ikea?

Gość zallaammaannaa
wolelibysmy kupic jakis prezent

Gość troche tego nie rozumiem
Nawet jak ktoś mieszka już w swoim mieszkaniu, to wiadomo, że z kasą stoi się różnie i jest tysiąc rzeczy, które chciało by się mieć, ale zawsze szkoda pieniędzy. Najlepiej to znać gusta młodych, jak się upieraci przy prezencie. Moje propozycje: - nieśmiertelne ręczniki i pościel (dla mnie tego nigdy za dużo) - fajny, gruby koc - ramka na zdjęcia cyfrowa - wyciskarka soku z owoców - zestaw do founde - komplet szkła różnego rodzaju- taki wypas, ze do wszystkich rodzajów drinków - wejściówka do spa dla dwojga, ew. wykupić zabiegi typu masaże itp. Facet na masaż się skusi - wykupić weekend w hotelu w jakimś urokliwym miejscu - może wypasiony mikser z miską, blender, albo coś z agd ale trzeba wiedzieć co mają i potrzebują - jakiś fajny świecznik - może taki a la komplet dobre wino i po książce - lot balonem - znajomi ostatnio kupili pojemnik na lód, do postawienia na stole w pięknym retro wydaniu Pomysły są bardziej pod moją osobę, ale wydaje mi się, że pasują i do potrzeb innych osób. -

Gość beata112
najlepiej coś ze srebra,jakaś patera,taca,będzie fajna pamiątka i nie straci na wartości

Gość jakby mi ktoś dał
srebrną paterę, to trzymałabym ją w szafie;]

Gość madziamadziamadzia
odradzam pościel.. skąd wiesz czy śpią pod jedną dużą (niestandardowo wymiarową) czy pod dwoma? No chyba, że zapytasz ;p