Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck:(

Mało jem a mimo to tyle:( co jest????

Polecane posty

Gość fuck:(

jem malo a tyje, czemu tak sie dzieje???

Gość arbatkaa
A co jesz, jakie produkty? I co ile? Mogę pomóc :)

Gość arbatkaa
48 przy jakim wzroście? Z jogurtami naturalnymi też nie przesadzaj, jeden dziennie starczy. Pieczywo radzę zastąpić pieczywem robionym z otrąb owsianych i pszennych.

Gość sthhsthsghs
Nie chodzi o to ile jesz. Nie musisz tak malo jesc bo wtedy organizm sie broni i odklada tluszcz. Trzeba podkrecic metabolizm. Cztery albo piec mniejszych, zdrowych posilkow dziennie i bedzie ok+ jakas aktywnosc fizyczna.

Gość jedna taka kafeterianka
jedź jak ktoś już pisał 5 nie dużych posiłków dziennie. ostatni do godz 18 maksymalnie! ogranicz nabiał. i moim zdaniem wybierz się do endokrynologa. zrób badania

Gość wyloozuj
158 cm wzrostu i z 46 utyłaś do 48 kg? powieś się ty otyły babonie. :D

Przecież każdy lekarz pogoni ją w jasną cholerę. 48kg przy wzroście 158 to całkiem normalna waga. Czego niby mają szukać?

Gość wyloozuj
jak nic powinnaś ważyć 40 kg. albo mniej.

Gość wyloozuj
otyłość! :D

Gość kto był na
zadatki na anorektyczkę

Gość arbatkaa
widzę, że Twoja wiedza na temat zdrowego żywienia jest nikła. Jadanie małej ilości posiłków absolutnie nie sprzyja odchudzaniu! Jak ktoś wyżej napisał, jedzenie rzadko i w małych ilościach sprawia, że organizm "bierze co się da", metabolizm zwalnia i wszystko wolniej pracuje. Jedząc 5 razy dziennie zdrowe produkty w niewielkich ilościach przyspieszysz przemianę materii. I jeszcze ważna, podstawowa sprawa- jak wygląda Twoja aktywność fizyczna?

Gość arbatkaa
Dodam, że przy Twoim wzroście, nawet jeśli ważyłabyś 55 kg to nadal kwalifkowałoby się to jako waga prawidłowa.

Gość wyloozuj
głupoty to są z tym, że jak się mało je, to organizm oszczędza i się tyje.:o przecież to prosta matematyka jest. trzeba mniej kalorii przyjmować niż się spala. jakoś w oświęcimiu nie przechodzili na "tryb oszczędzający" i jednak umierali z głodu.

Gość arbatkaa
wyloozuj- bardzo kiepskie porównanie. W Oświęcimiu ludzie umierali z głodu. Gdy jesz rzadko i w małych ilościach organizm włącza mechanizmy obronne i stara się zatrzymywać jak najwięcej substancji

Gość wyloozuj
ja wiem jedno. żrę to tyję, nie żrę i ruszam się - chudnę. cała filozofia.

Gość arbatkaa
Nie oczekuj cudów bez wysiłku fizycznego. Jak się chce, to się czas znajdzie, jak się nie chce, to się szuka usprawiedliwień ;)

Gość pinacolada88
a co powiesz na mnie ja mam166 i ważę 42 kg

Gość pinacolada88
a jakie ty bierzesz tabletki?

Gość pinacolada88
heheh szczuplutka?? jestem za chuda znasz swoje wymiary masz metr? jak podam ci swoje to sie przerazisz

To może bierzesz jakies tabletki antykoncepcyje,które tak na Ciebie działają? A tak wogóle to przesadzasz z tą wagą. ty chcesz wazyc 35kg czy jeszcze mniej?

Gość pinacolada88
jasne ze przesadza ile ja bym dala by przytyc z 8 kilo

Ja tego nie pojmuje...dziewczyna ma niską wagę i pewnie juz wygląda jak wieszak,a wiatr ją po ulicach gania a ona marudzi,narzeka... Doceń kobieto swoj wygląd,to ze jestes zdrowa,ogarnij sie! No chyba,ze chcesz za rok albo jeszcze szybciej znalezc sie w jakims osrodku dla anorektyczek i wspominac z tesknota te piekne chwile kiedy wazylas 48kg

Jak od tego odchudzania wyjdzie Ci wiekszosc wlosow, piersi zamienia sie w piegi, stracisz okres a na kolanach i łokciach bedziesz miala ekierki to moze wtedy docenisz zdrowie i normalną wage. Powodzenia

Gość dla jednych malo dla innych
bardzo duzo. gdybys zobaczyla ile ja jem to bys sie za glowe zlapala. Kazdy twierdzi, ze jem jak kon. A dla mnie to normalne - wielki talerz ziemniakow, osobno 2 kawaly porzadnego miecha i surowka. A jestem szczuplutka. Jem duzo slodyczy, nie zaluje sobie smieciowego jedzenia w opcji full x 2, a mimo to jestem drobna. Do czego zmierzam. Dla mnie to sa normalne porcje, jestem glodna wiec jem, dla innych to porcje na 2 dni wyzerki kazda. Moze Twoim zdaniem jesz malo, ale gdy spojrzec okiem neutralym, moze jesz jak kon. Poza tym, jestes strasznie chuda, moj Boze, 48 kg. Toz to anoreksja.

dziewczyno na bank masz niedoczynność tarczycy może być dokładniej hashimoto idż do lekarza się zbadaj bo ja nie jadłam tez dużo a przez to tyłam i wiesz ile przytyłam 15 kg;/ rozstepow mas o cellulicie już nie mówię ;/