Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalou

Który chirurg plastyk dobrze wykona mi plastyke powiek dolnych?????? Poradźcie!!

Polecane posty

Gość lalou

Chce wykonać plastykę powiek dolnych ale nie wiem który chirurg wykona mi ją prawidłowo???? Boję się bo to ingerencja w twarz i chciałabym żeby została wykonana jak najlepiej

Gość lalou
czy ktos moze mi pomóc w tej sprawie??? bardzo licze na Was :)

Gość Hmm ja mysle
ze Szczyt albo Latkowski

Gość lalou
a czy ktos cos wie o Kasprzyku albo Jarlińskim ? czy im dobrze wychodzą tego typu operacje? bo np jedynie slyszalam ze w kwestii buistow pozytywnie ich się ocenia ale co do innych operacji to nie wiem.....??? Macie jakies info?

Gość Marika Marika
O co chodzi z Twoimi dolnymi powiekami? Wydaje mi się, że nie jest łatwo kogoś polecić - nawet najlepszy lekarz może się minąc z oczekiwaniami pacjentki. Zdecydowanie polecam , abys poczekała poki co z interwencją chirurga i zastosowała serum pod oczy i na powieki - DermatoPoietin. Jesli chodzi o powieki górne - daje efekt jak po operacji : wiele kobiet ma problem z opadającymi powiekami ( taki nadmiar skóry)- serum super sobie z tym radzi : efekty są zdumiewające:0 Preparat jest dostępny w sklepie online doris dorin a efekty kuracji na facebooku ( też doris dorin). na operację czas będzie zawsze: pozdrawiam

Gość lalou
dziewczyny proszę Was o poradę:)

Gość lalou
haloooo:)??????

Gość leennyy37
lalou Ja robiłam powieki dolne w Łodzi u Rykały. Zabieg był w miejscowym znieczuleniu, niecała godzinka i po krzyku. Później wsiadłam w samochód i pojechałam sama do domu!!! Mam swoją firmę i nie mam kontaktu z ludźmi więc sie nie urlopowałam, jeżeli pracujesz z ludźmi to dostaniesz zwolnienie na tydzień czy dwa żeby nie straszyć ;-) ja też się bałam, ale wierz mi nie ma czego!!!

Z tego co wiem bardzo dobrego chirurga znajdziesz we Wrocławiu, nazywa się dr Kratochwil. Możesz zapisać się do niego na konsultacje i tam dowiedzieć się dokładnie o przebiegu interesującego cię zabiegu.

Bardzo dobrym i fachowym plastykiem jest warszawski lekarz - P. Osuch. Byłam na konsultacjach u niego - w czasie rozmowy bardzo miły i wyrozumiały. Poza tym, widziałam efekty jego pracy - imponujące.

Gość lalou
dzięki dziewcyny za odzew :) ale czy któreś z Was wie coś o tym Kasprzyku czy Jarlińskim, jak im wychodzą tego rodzaju operacje????

Gość lalou
dziewczynki kochane ja nadal czekam na Wasze informacje, pliiiiiss, strasznie mi na tym zależy ;)!!!

Gość malagenia
Na pewno jednym z lepszych specjalistów jest dr Kratochwil. Ten człowiek naprawdę ma talent, no i lata praktyki, także spokojnie możesz do niego się zgłosić, bez obawy, że coś pójdzie nie tak. Zresztą już przy konsultacji będziesz mogła się przekonać, że jest to naprawdę człowiek godny zaufania.

Gość slyszalam ,ze
metoda przezspojowkowa jest najlepsza.ja robilam u dr. lonia w linea w wawie i efekt ok.