Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzik1307

lekki ból podrzusza i biały śluz

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki Od dłuższego czasu z mężem staramy się o dzisiusia lecz niestety natura się z nami przedrzeźnia :( Od kilku dni mam lekki ból podbrzusza i gęsty biały śluz :) Dodam że piję jakiś czas zioła ojca klimuszki i żyję nadzieją że pomogą :( Zrobiłam sobie test i niestety wyszedł negatywnie. Kurcze ja już nie wiem, boję się narobić sobie nadziei, a z drugiej strony tak baaaaaaaaaardzo chciałabym abyśmy mieli bobaska :( Co wy o tym wszystkim myślicie??? Bardzo dziękuję za każdą radę.

Kiedy masz mieć okres? Bo u mnie tak wyglądało przed okresem który już nie przyszedł.

Gość monitoring
nie napisałaś , który to dzień cyklu, albo lepiej który dzień lutealnej. Śluz i pobolewania mogą być objawem owu , zbliżającej się miesiączki jak i ciąży.

Gość rodrigo
weź daj zdjęcie śluzu bo mało obrazowo napisałaś. Babo, wstydu nie masz?? Guzik mnie obchodzi Twój śluz!

Z określeniem dnia cyklu jest mały duuuuuuży problem bo mam nie regularne cykle a jakby tego było mało to miesiączki nie miałam już ok roku :( Jeśli chodzi o dolegliwości związane ze zbliżającą się miesiączką to nigdy takich nie miałam zawsze bolał mnie brzuch i za dzień lub dwa była miesiączka a tu nic. Jeśli chodzi o wiek to mam 23 lata. Więc powinno być wszystko ok. Wiem co powiecie "to idz dziewczyno do lekarza" byłam chciał mnie skierowac na badania hormonów do szpitala a ja nie mam na to ani czasu ani ochoty :( Jak zawsze narobie sobie nadziei a tu jedne wielkie nic :(

jak to niemialas okresu ok.roku? i niechcesz isc na badania a o dziecko sie starasz jestes nieodpowiedzialna chyba.najpierw sie robi badania czy wszystko ok a potem starania o dziecko

Niepoważnie się zachowujesz. Jak chcesz utrzymywać ewentualną ciążę mając tak nieregularne okresy i nie chodząc do ginekologa.

cytologie mam ok tylko nie robiłam hormonów, zresztą jak możecie w ten sposób oceniać żadna z was nie jest mną i nie wie o co chodzi. Jestem zła bo chce miec dziecko, kto powiedzial ze nie bede chodzic do lekarza zreszta siostra cioteczna ktora kilka jak nie kilkanascie razy w ciagu roku biega do ginekologa to dzieki jego lekom nie moze miec dzieci, ona starala sie byc odpowiedzialna za drugie zycie a teraz nie moze miec dzieci i watpliwa szansa by w ogole kiedykolwiek je miala. A wy jestescie takie strasznie madre.

Autorko nikt sie tu nie madrzy tylko ci radzi. Jezeli od roku nie masz miesiaczki to ewidentnie masz jakis problem, ale my lekarzami nie jestesmy i nie mozemy stwierdzic co ci dolega. Idz do kogos sprawdzonego, kompetentnego. ja tez mialam problemy z nieregularnymi cyklami, ale poszlam do jednego gina ktory nie omogl to poszlam do drugiego. I dzieki temu drugiemumam dzis coreczke. Jezeli twoja siostra cioteczna poszla do lekarza niekopetentnego to ty idz do kogos innego. Poza tym sprawa dzieci nie jest taka prosta. Zaden nawet najlepszy lekarz nie da 100% pewnosci, ze sie zajdzie w ciaze. Jedno jest jednak pewne: im dluzej bedziesz odwlekac wizyte tym bardziej zmniejszasz sobie szanse na zostanie matka.