Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z obawami:(:(:(

Obawy przed slubem!Tez was dopadły?zamężne i przyszle zony

Polecane posty

Moj ślub za niecale dwa miesiace jakm sobie o tym pomysle to mam obawy czy w ten dzien nie wydazy sie nic nieprzyjemnego...Mam tez głupie sny ze spozniam sie na ceremonie i jestem w adidasach ale obawiam sie kosciola zeby nie zlapal mnie sters i pierwszego tanca bo wlasnie sie uczymy....Tez tak macie mialyscie jak sobie z tym poradzilyscie radzicie?

Gość normalni ludzie spia
to nie ten temat znaczy dzial

zapomialam dodac do kategorii

ja mialam obawy przed slubem i watpliwosci czy naprawde chce tego slubu,cala msze przeplakalam nawet niewiem dlaczego lzy same mi plynely a wszyscy mi mowili zebym przestala plakac. po roku sie rozstalismy

Przykro mi a co bylo powodem? Ja nie mam obaw tego typu co ty nie boje sie czy chce tego slubu tylko czy nie porwe sukni czy nie zapomnimy o obraczkach czy kosmetyczka i fryzjer wyrobi sie w okreslonym czasie czy nic sie nam nie przytrafi na drodze

Ja mam slub za 3 mce, też mam pełno obaw, boję się czy to rzeczywiscie facet z którym chce spędzic reszte życia, czy za bardzo się nie pośpieszyliśmy z tym slubem, czy mój facet nie jest zapchaj dziura po moim byłym... Mam pełno dylematów, tymbardziej, że teraz mamy jakiś kryzys i oddaliliśmy się od siebie pozatym boję się że dzien mojego ślubu (o którym zawsze marzyłam) bedzie dla mnie początkiem koszmaru. Głowa pełna wątpliwości a czasu coraz mniej.

wlasnie watpliwosci zaczely sie wraz z przygotowaniami do slubu i wesela.Okazalo sie ze moj byly jest mamisynkiem i strasznie chytrym czlowiekiem.Wszedzie zabieral swoja matke nawet po suknie slubna ktora sama sobie kupilam bo im sie niepodobala bo byla zbyt ekstrawagancka,i co ludzie powiedza.

Nie miałam żadnych.Znaliśmy się/byliśmy razem 4lata.Zaręczyliśmy się w BN.Ślub miał być kiedyś tam...:) I pewnego dnia,na zasadzie impulsu,poszliśmy po papiery - były ważne tylko 3miesiące,więc wyznaczyliśmy termin i tyle.Nie chcieliśmy wesela,tylko pobrać się - móc mówić "mój mężuś" "moja żóneczka" :D Może dziecinnie, nie wiem.Ale jesteśmy razem kolejnych 7lat i jest nam dobrze.

Gość K.K
3 miesiace przed slubem zaczely sie klotnie, mialam wiele watpliwosci, nie raz chcialam odwolac to w cholere, w dniu slubu ksiadz nie dojechal na nasz slub, na szczescie udzielil nam slubu ksiadz proboszcz z tego kosciola. Zastanawialam sie czy to nie jakis znak.... Mija rok od slubu, moge powiedziec ze to wszystko to byl stres, po slubie emocje opadaja i jest calkiem niezle :) Chociaz fakt ze troche wszystko sie zmienia...

K.K - to znaczy co sie zmienia? Moim zdaniem nie zmienia sie podejscie do czlowieka milosc zaufanie itp. zmieniaja sie tylko obowiazki no i to chyba racja ze zyje sie triszkie inaczej ale ja nie sadze ze gorzej...:) a jak u ciebie jest K.K?