Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella321

CIAZA PO OWULACJI???

Polecane posty

Gość ella321

CZY mozliwa jest ciaza cztery dni po tym jak zaobserwowalam u siebie sluz plodny? co myslicie?

Gość byebe
Jasne, ale myślę, że śluz może się zmienić i być mylony, np. pod wpływem przyjmowania leków itp, mało kobiet ma taki bardzo czytelny śluz. ja zawsze używam testera na ślinę Afrodyta, śluz wg to poziom ekspert ;)

Gość ella321
TO bylo dokladnie na 9 dni przed spodziewana miesiaczka. Mam cykle 28 dniowe. Cztery dni przed tym seksem zaobserwowalam u siebie wlasnie duzo sluzu plodnego i to by chyba wypadalo na ok. 14 dni przed terminem okresu.(dokladnie 13) Przytrafilo sie komus cos podobnego? TZN ciaza w takiej sytuacji, sa takie przypadki? CzesCIej sie slysze, ze ktos zaszedl tuz po miesiaczce a nie juz po dniach plodnych...

Gość autorko a aaaa
:O

Gość ella321
CO chcesz przez to powiedziec?:O

Gość ze coooooooo?
a skad my to mamy wiedziec co?????? to za wczesnie na jakiee kolwiek objawy czekaj do dnia @ to sie dowiesz proste

Gość ella321
EJJ ja sie nie pytam czy jestem wedlug was w ciazy, tylko czy mozliwe jest zajscie w ciazy juz po owulacji, dla sprecyzowania napisalam jak to wyglada u mnie, moze mial ktos taki przypadek/slyszal o takiej mozliwosci zajscia w ciaze itd CHYBA po to jest forum aby zadawac takie pytania??? :O

Gość ella231
PODnosze :)

jak faktycznie byłaś już po owulacji to ciąża nie jest możliwa bo jak, jajeczko żyje coś koło doby, jak faktycznie kochałaś się 4 dni po owulacji to ciąży nie będzie ALE - tak na 100% to pewna być nie możesz czy owulacja wtedy była, nie mierzyłaś temperatury z tego co widzę, a śluz może być mylący, jak ktoś napisał i zmienić się pod wpływem różnych czynników więc szanse na to, że jesteś w ciąży są jak zwykle gdy się nie wie dokładnie czy to był czas płodny czy nie czyli 50%