Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka25

na ktorej randce do lozka

Polecane posty

Gość kolezanka25

zeby dziewczyna ni ebyla uwazana za latwa?

Gość oczywiste,że
na pierwszej 😴

Szyderco przypomniałeś mi jeden z moich związków... no może bez penetracji analnej, ale reszta się zgadza :P o dziwo jeden z dłuższych i bardziej udanych :)

Gość kolezanka25
przeciez milosc nie zawsze przychodzi. moze byc osoba z ktora dobrze sie czujemy ale nie ma tej chemii, wiec czemu sie nie psopotykac i spedzac milo czas?

Gość Ten ciekawy samiec
Kochanie czy golisz cipusie na wszystkie randki ?

to nie był związek tylko dla sexu, ale powiedzmy tak.. nie bardzo się znaliśmy, ale byliśmy dla siebie atrakcyjni, reszta przyszła później i była to reszta dość silna :)

Gość kolezanka25
zona swojego meza- a ty spalas tylko z tymi ktorych kochalas? po jakim czasie doszlo do zblizenia? ale mi bardziej chodzi jak dlugo trzeba faceta przetrzymac zeby za szybko nie dostal.

Gość kolezanka25
to co po miesiacu wiedzialas ze go kochasz? przeciez po takim czasie to fascynacja czy zauroczenie.

Gość kolezanka25
ja tez myslalam ze kiedys spotkalam tego jedynego, od pierwszej chwili gdy go zobaczylam, mowilismy o rodzinie dzieciach... zwiazek zakonczyl sie szybciej niz sie zaczal.

na to nie ma zasady... ogolem mowisz "myslalas" a ja wiedzialam i to na 100proc :) a wracajac do twojego tmatu - pytania moja kolezanka poszla do lozka na 1 randce ze swoim facetem... tj. jakas godzine po tym jak sie poznali... i teraz juz z 8 lat sa razem wiec nie ma na to chyba zasady :/

na to nie ma zasady... ogolem mowisz "myslalas" a ja wiedzialam i to na 100proc :) a wracajac do twojego tmatu - pytania moja kolezanka poszla do lozka na 1 randce ze swoim facetem... tj. jakas godzine po tym jak sie poznali... i teraz juz z 8 lat sa razem wiec nie ma na to chyba zasady :/

Gość kolezanka25
ale tez ciezko wyczuc bo na poczatku kazdy facet sie prezentuje z jak najlepszej strony i te ich czule slowka..

Gość kolezanka25
tak 25, ale ja zawsze trafiam na takich co chca seks tylko, nawet znajomi mi proponuja;/ ciezko znalezc kogos normalnego.

Gość Perwersja ma racje
Dokładnie na 59. Nie wczesniej, bo będziesz "latwa', anie nie póxniej bo będziesz "cnotka niewydymka". Dokładnie 59 - pamiętaj.

na ktorej ??? to od ciebie zalezy !!! mozesz na 1 ale pozniej nie miej pretensji jak pomysli ze jestes latwa. ja nie akceptuje sex'u bez milosci.

Gość Ja zaś nie akceptuję
miłości bez seksu - jak zresztą większość facetów. Mam zasadę, że mówię "Kocham" po seksie, nigdy przed. Słowa mają swoją wagę i nie będę mówił "Kocham", aby kogoś w ten sposób zaciągnąć do łóżka.

"ale pozniej nie miej pretensji jak pomysli ze jestes latwa. " Tylko leszcze i gówniarze tak myślą :-)

Gość i tylko gówniary
tak odpowiadają 😴

Gość kolezanka25
czemu aceci chca odemnie tylko seksu?

Gość A czegosz jeszcze moze
od Ciebie pragnąć, jak Cię nie zna? I chyba lepiej seks niż kasę ...

Gość kolezanka25
ale z moimi znajo mymi tez tak jest mimo z emnie znaja dlugi czas proponuja sex.

Gość Pomyśl, że gdyby tak teraz,
w drzwiach Twojego domu/biura stanął najbardziej przez ciebie niezauważany facet i tak prosto z mostu wyznałby Ci swoją miłość i powiedziałby, że Cię kocha - to jakbyś zareagowała? I dlaczego nie byłby to okrzyk radości "Ja też Cie kocham"?

Gość kolezanka25
jak mozna kochac kogos kogo sie nie zauwaza?? np z ostatnim z ktorym sie spotykalam ja mu mowie z tesknie a on ze teskni za moimi ustami:(