Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FANTA_MIRINDA

MAM 19 LAT, NOWO POZNANY CHŁOPAK AŻ 26 LAT...CZY TO MA SENS?

Polecane posty

Gość FANTA_MIRINDA
Na razie było 1 spotkanie. Niedługo będzie drugie i zobaczymy jak to będzie. Jak będzie ok, to zamierzam w tym tyg. powiedzieć rodzicom, że poznałam chłopaka i zaznacze o ile jest starszy, będzie to dla mnie łatwiejsze, gdy powiem to od razu.

Gość FANTA_MIRINDA
Powiedziałam rodzicom o chłopaku i o tym, że jest on 7 lat starszy....moja mama była zaskoczona i zszokowana....powiedziała, że mam dać sobie spokój, że on jest za stary dla mnie i ma inny tok myślenia, że to się nie uda, bo jest za duża różnica wieku. Jeszcze dzisiaj się z nim spotkam i powiedziałam o tym mamie. Trochę mi przykro, że tak myśli.....

Gość FANTA_MIRINDA
Powiedziałam rodzicom o chłopaku i o tym, że jest on 7 lat starszy....moja mama była zaskoczona i zszokowana....powiedziała, że mam dać sobie spokój, że on jest za stary dla mnie i ma inny tok myślenia, że to się nie uda, bo jest za duża różnica wieku. że powinnam sobie znaleźć chłopaka w moim wieku, góra starszego o 3 lata. Jeszcze dzisiaj się z nim spotkam i powiedziałam o tym mamie. Trochę mi przykro, że tak myśli.....

Gość FANTA_MIRINDA
czy jest tu jeszcze ktoś?

Gość jaaa yestem
wypowiem sie tu po raz pierwszy... ja "krece" z chlopakiem 9 lat straszym... i tez nie wiem jak bedzie wiec nie przejmuj sie rob jk Ci serce podpowiada

Gość kf
jak ja miałam 19 lat to poznalam meza jak mial wtedy 31 i powiem wam. nasz różnica czyli 12 lat to dużo i żałuję, że się z nim związałam, bo teraz różnice wychodzą. Ale 7 lat to jest moim zdaniem super, teraz może wydaje Ci się to dużo, ale za kilka lat już normalka. Odpowiadając na pytanie... tak to ma sens jeśli tego chcesz.

Gość jbj
Dziewczyno, ty piszesz jakby dzieliło waa 20 lat!!! 7 lat to jest mało, naprawdę nie masz się czym przejmować!!!!!!!!!!! Spotykajcie się jesli Ci się podoba.

Mirindo... i jak sie udało spotkanie? Z całą penością jak się Tobie podoba to warto rozwijąć tą znajmość. Warto naprawdę

Gość JAJUZWIEM
TO NIE JEST DUZA ROZNICA MOJA KOLEZANKA MA 15 AJEJ CHLOPAK 28 I SIE KOCHAJA

Gość Saymonn
Hej Miranda! Ja mam 27lat a oglądam się tylko za dziewczynami 16-23 Gdybym uważał, że nie ma to sensu to bym tego nie robił. Znam swoją wartość i nie chcę wiązać się z rówieśniczką, która ma na koncie pewnie kilka nieudanych związków, dziecko lub po prostu szuka pocieszenia. Tępie facetów którzy najpierw się, żenią z młodymi fajnymi laskami a potem coś im odbija po ślubie. Przez takich jak oni dziewczynom spaczają się charaktery. Kobieta ze spaczonym charakterem nie potrafi już kochać, jedyne co potrafi to kontrolować i wymagać. Dlatego szukam wśród tych których jeszcze nie skrzywdzono :D

Gość maczugam
problemu nie będzie, ale ciekawa jestem jak sobie poradzisz z tym , że on miał kilkanaście, ba! więcej! partnerek seksualnych przed Tobą? przeciez on ma swoje lata ma prawo. ty w jego wieku miałabyś podobne przeżycia i rozumielibyscie się bez słów, a tak....marnie to widzę, tylko nielicznym zdarza się ....

Gość FANTA_MIRINDA
też o tym myślałam ale czy tylko sex jest wyznacznikiem?

Gość FANTA_MIRINDA
spotkania niestety nie było z powodów osobistych. Mam nadzieję, że spotkamy się jak mu nerwy przejdą....NIE, TO NIE NERWY NA MNIE.

1,5 roku temu byłam w identycznej sytuacji jak Ty. Ja 19 on 26. Jego bardziej przerażała ta różnica wieku niż mnie. Ale jesteśmy razem, już tyle czasu. Układa nam się bardzo dobrze. Nie zwracam uwagi na ta jego wiek. Przyzwyczaiłam się.

Gość FANTA_MIRINDA
Widzimy się dzisiaj, jestem w 7 niebie :)

Gość FANTA_MIRINDA
BĄDŹCIE O 20 -21 TO NAPISZĘ CO I JAK ;)

Gość FANTA_MIRINDA
jednym słowem niewypał, jestem zawiedziona....zachowywał się jak dziecko, jak 15 latek. sama nie wiem czy mam dalej w to brnąć.

Gość FANTA_MIRINDA
1 spotkanie było ok, wydawał mi się w porządku, opanowany, fajny...pisało się fajnie ale dzisiejsze spotkanie mnie rozczarowało. jestem w kropce i sama nie wiem co mam zrobić. on już nawet ułożył sobie naszą przyszłość i jak to będzie fajnie nam razem. doradźcie mi coś.

Gość FANTA_MIRINDA
a możesz mi wytłumaczyć co to ma do rzeczy?

A ma i to wiele.. Chcesz miarodajnej opinii to zwyczajnie odpowiedz na pytanie. Jeżeli jesteś dziewicą to jest to powód do dumy a nie wstydu. Zwłaszcza w tym wieku. Może być też tak, że tamten gość to 26 letni prawik, który chce w końcu zamoczyć, dlatego chce wiedzieć czy jesteś dziewicą czy też nie żeby móc rozpatrzeć sprawę obiektywnie kierując się swoim doświadczeniem.

Gość FANTA_MIRINDA
jestem...on miał dziewczynę 3 - 4 lata.

Gość FANTA_MIRINDA
on o tym nie wie, bo nie było rozmowy na ten temat.

Gość ten ciekawy samiec
jak po 2 spotkaniu masz jeszcze gorsze watpliwosci to sobie odpusc... znajdziesz takie przy ktorym ich nie bedzie, chyba zdesperowana nie jestes

Jeeee, jedna z niewielu, która jest jeszcze normalna. Wybij sobie z głowy tego frajera. Niech skoorwiel zostawi 19 latki ich rówieśnikom, sam niech szuka kobiety pod 30 lat. Olej go ciepłym moczem. On cie wyrucha i zostawi. Nie popełnij tego błędu. Nie opłaca się być młodą koorwą w charemie jakiegoś buca.

Gość FANTA_MIRINDA
z tego co zdążyłam zauważyć a lubię obserwować ludzi...to charakter ma ok. tylko ta jego dzisiejsza dziecinność mnie przytłacza i " i jak to będzie fajnie, zobaczysz".

Gość ten ciekawy samiec
Zapytujacy Diabul- nie dziw sie ze jestes dalej prawiczkiem:classic_cool:

Gość FANTA_MIRINDA
liczyłam na powagę a tu takie coś. mój były chłopak podobnie się zachowywał ale tylko na 3 pierwszych spotkaniach. nie wiem co mam myśleć a tym bardziej co robić.