Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sensuu.

chyba popadam w depresje

Polecane posty

Gość bez sensuu.

Mam dosc wszystkiego, czuje sie samotna, lzy mi plyna same nawet nie wiem o co placze. jestem w ciazy,chlopak w anglii, rzadko dzwoni, tam sie jemu nie uklada, zgubil dokumenty, pali trawe bo jak twierdzi wtedy zapomina o problemach a ja nic z tym nie moge zrobic, do 6 miesiaca ciazy w domu nie tolerowali mojej ciazy, do tej pory zle sypiam. w nocy sie budze i spac nie moge.. mam dosc, serdecznie dosc. nie krytykujcie mnie bo potrzebuje zrozumienia

Gość bez sensuu.
ehh

Gość pomyśl o dziecku
pomyśl ze jest w Tobie nowe zycie, nie załamuj sie, to tylko może zaszkodzić dziecku..Porozmawiaj z kimś bliskim, wyrzuc to z siebie..

Gość nie bagatelizuj sprawy
pójdź do psychologa, potrzebujesz wsparcia jesli masz takie stany

Gość .nauczycieIka
oj, kochana, przytuliłabym cię mocno. rzeczywiście powinnaś wybrać się do poradni psychologicznej, bo jak cie się teraz nie poprawi, to jak będziesz miała siły opiekować się maleństwem? skąd jesteś?

Gość bez sensuu.
Ja jestem z pomorza. byl czas ze bylo juz ok. ogolnie jestem optymistka ale czasem naprawde nie daje rady. mam 19 lat dopiero

Gość .nauczycieIka
daleko ode mnie. wierz mi, dasz radę. po latach pomyślisz, że wszystko dobrze się ułożyło. :) daj czasowi czas.

Gość bez sensuu.
teraz jest dobrze. najgorzej jak wszystko w glowie sie zbierze, jest juz za duzo i nie wytrzymuje.