Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knhkjnkjns

SESJA, DWA TERMINY, CZY PROFESOR MA PRAWO TAK ZROBIĆ?

Polecane posty

Gość knhkjnkjns

Studentowi przysługuje wybór jednego z dwóch terminów sesji zasadniczej i w razie niepowodzenia jednego z dwóch terminów sesji poprawkowej. Wiadomo, że każdy profesor by chciał, żeby wszyscy przyszli na pierwszy termin, bo potem ma wolne. Jednak studenci pracują, mają inne zaliczenia i układają sobie plan tak, że czasami nie mają możliwości przyjść na termin pierwszy i biorą drugi. Czy profesor może dać ,,w nagrodę,, na pierwszym terminie np. test wyboru (a,b,c) a na drugim terminie egzamin z pytaniami otwartymi?

Gość internet explorerr 8
tak, moze.

Gość alez skad!!!
profesor moze, ale tego nie robi...:O z jakiej racji ma dawac nagrode ze student raczyl sie pokazac na egzaminie? :D najczesciej w tzw "egzaminie zerowym" (najczesciej przed sesja) nie wpisuja 2, to taka nagroda, ale zeby jakies testy czy otwarte? nieeee raczej nie

Gość no aleee przeciez
musi dać dwa rożne zestawy pytań, a forma zależy tylko od niego

Gość u mnie tak robia ale
wg mnie to jest w pewien sposób ,,karanie,, lub ,,robienie po złości,,?

Gość knhkjnkjns
No wiadomo, że dwa różne testy. Ale u nas właśnie teraz tak zrobił, że dał na pierwszym terminie test wyboru a na drugim pytania otwarte i skala trudności była nieporównywalna. Ja akurat wzięłam wszystkie pierwsze terminy, ale koleżanka musiała zostać z dzieckiem i niestety musiała jeden egzamin przełożyć na drugi termin i potem tak to wyszło:/

Gość w regulaminie..
raczej takiego zakazu nie ma...

Gość o o o o o o o o o o
Profesor może wszystko. Pamiętam u nas z prawa gospodarczego na pierwszy termin przyszło 6 osób i wszyscy w gratisie dostaliśmy 5 :) A w drugim terminie jakie im pytania dowalił to miesiąc w szoku chodzili

Gość u mnie też tak było
profesor wszystko może zrobić. :-D Ci z 2 terminu mają więcej czasu na naukę, a poza tym - co za różnica? Gdy uczyłam się na termin1 - to przecież nie wiedziałam co będzie i tak samo kułam wszystko....

Gość olivia dunham
zgadzam sie z ooooooo. My tez tak mielismy. Ci co przyszli na termin 1 dostali 5 bez niczego, reszta musiala pisac

Gość jjjjjkjkjkjjkj
nie wiem czy czasem nie powinno być 2 terminów poprawkowych, przeczytaj sobie regulamin swoich studiów a co do formy egzaminu to może zrobic jak mu sie podoba;)