Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na pewno jakis minivan,

Gdzie moge to kupic?

Polecane posty

Bagdad Cafe - i stwierdziłeś to po jednym kółku do nauki pływania - super :) a może po prostu nie wszystko co nowe musi być dobre? nie pomyślałeś/łaś o tym?

stwierdzam to po lekturze tego forum. Poczawszy od wozkow skonczywszy na chociazby wiaderkach do kapieli lub katarka.

Anno, wiem bo widzialam. Dzieci sa z rodzicami w malym basenie (obok duzego) na matach z pianki albo na rekach i plawia sie w tej samej ozonowanej wodzie z innymi maluchami i ich roznej czystosci rodziacami, a z basenu obok dobiega do nich echo odglosow dracej sie mlodziezy, gwizdka, pluskow po skokach, szumu... Super przyjemne doznania dla niemowlecia. I jeszcze to chamskie basenowe swiatlo... rewelacha. :)

Ja tez uzywam wiaderka ;) i moja tesciowa i mama nie moga na to patrzec. :P Mysla ze krzywdze wlasne dziecko. Uzywam tez pieluch wielorazowych, a wierzace ostatnimi czasy w swietosc i niepodwazalnosc jednorazowek kolezanki i kuzynki ciagle mysla, ze uzywam tetry i mowia pod nosem "W zyciu by mi sie nie chcialo gotowac i prasowac pieluch". Nie odpowiadam, zeby nie buchnac smiechem. :D Mam ubaw po pachy. Ech... ludzie. ;)

Gość co to znaczy ze polacy
to ,polacy tamto ? ty "amerykanką"jesteś?

A jakie macie? :) My mielismy najpierw kupic TummyTub ale w koncu wybralismy podobne Bebe-Jou bo ma wygodniejsze uchwyty do przenoszenia, a tak to niczym sie nie rozni. :)

Ogladam teraz te kola i u dostawcow z Hongkongu jest bardzo fajny wybor, sa tanie i ponoc bezplatna wysylka. Ciekawe. :)

kupilam bebe jou, bo wydaje mi sie, ze jest troche wieksze od tummy. A ta raczka rzeczywiscie jest wygodna. ile miesiecy ma Twoje dziecko?

Tzn. ja mam model bez raczki tylko taki z 2 uchwyty z boku, przezroczyste jak TummyTub. Moje dziecko ma 3 miesiace.

Gość Tummy
Wiaderko do kąpieli tummy tub jest coraz powszechniej używane. Mamy chwalą sobie ten rodzaj kąpieli ze względu na wygodę i niepowtarzalne doznania dziecka. Pionowe zanurzenie w cieplej wodzie, sięgającej ramion daj dziecku odczucia znane mu z okresu życia płodowego. nic dziwnego, ze podczas takiego relaksu zdarza się dzieciom nawet zasnąć.