Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tymba25

POSZUKUJĘ FOTOGRAFA KOBIETY NA MÓJ ŚLUB

Polecane posty

Gość Tymba25

Proszę o pomoc w poszukiwaniu sprawdzonego fotograf na październik tego roku. Ślub jest w Warszawie i najchętniej bym chcemy, aby naszym fotografem była kobieta. Wiem, że może to głupie, ale akurat mam taki kaprys, aby to była kobieta. Chodzi nam o zdjęcia w dniu ślubu i zdjęcia plenerowe innego dnia. Szukamy też osoby która nakręci nam ze ślubu i wesela film

Gość djraff
Polecam fotografa na ślub www.karinafalinska.com

Gość Blondynki cz brunetki?
Bo skoro potrzebujesz kobiety, to musisz podać więcej szczegółów. Jak nie podasz, jeszcze pomylą cię i inną fotografkę zamówią. Ciekawe, ile ludzi się jeszcze nabiera na takie banalne reklamy.

Gość ErykaOtwock
Oj tylko nie Felińska. Sporo złego o niej czytałam. Wiele osób się na niej zawiodło.

Gość dj raff
co ty gadasz baranie, współpracuje z karnią i z tego co wiem na ten rok ma wszystkie terminy zajęte

Gość dj raff
ErykaOtwock podaj linki stron gdzie złe o niej piszą

Gość AlaHalinów
Ja myślałam o Felińskiej bo ma fajne zdjęcia na stronie ale zobaczyłam jej zdjęcia u koleżanki z pracy. Zdjęcia koleżanki były całkowicie inne niż te na stronie . Koleżanka żałowała że zdecydowała się na Felińską. Swego czasu myślałam tez o Felińskiej ale zdecydowałam się na fotografa którego reklama internetowa czyli jego strona pokrywa się ze zrobionymi zdjęciami. To że ktoś za fotografa chce mieć na ślubie kobietę jest dla mnie jak najbardziej normalne. Mamy takie czasy ze możemy wybierać i jak ktoś ma takie sobie widzimisię że chce fotografa kobietę to czemu ma jej nie mieć? Czemu zaraz uważać to za reklamę.

Gość Megie1985
Kalina Felińska robi dobre zdjęcia, ale nie ma za gorsz szacunku zarówno do ludzi, jak i do klienta. Jest wyniosła i uważa się za przysłowiowe "Bóg wie kogo". Do Ciebie należy decyzja, ale ja osobiście ludzi, którzy (za przeproszeniem) wyżej srają niż dupę mają... unikam jak ognia. Chcę mieć fotografa, który się do mnie życzliwie uśmiechnie, a nie nadętą pseudo artystkę, która patrzy z góry :o Więc podpinam się pod temat!

Gość Megie1985
do dj raff! To, że ktoś ma zajęte terminy wcale o niczym nie świadczy! Ja mam głęboko w poważaniu Panią, które zrobi mi dobre zdjęcia, ale będę czuła przy tym jej pogardę i wyższość nad klientem, czyli nade mną :o

Gość i moje trzy grosze
Wpisałam w Google ,,Karina Felińska fotografia i w zasadzie nic nie znalazłam o tej pani fotograf. Jeśli jest taka świetna to czemu nigdzie jej nie ma. Zdjęcia na jej stronie bardziej pasują do reklamy niż na zdjęcia pamiątkowe. Totalny koszmar i kicz. Że ma o sobie wielkie mniemanie to już od wielu osób o tym słyszałam.

Gość Foley
Nie znalazłeś nic o Felińskiej? To najbardziej spamujący fotograf ślubny w Polsce.

Gość i moje trzy grosze
Wiem jedno, że jak fotograf nie ma nic do ukrycia jest uczciwy i nie mataczy to wystarczy w przeglądarki wpisać jego imię nazwisko i bez problemu go w necie znajdziemy. Jeśli ktoś tylko pokazuje się po forach internetowych i cały czas spamuje to należy tą osobę omijać szerokim łukiem. Jestem ciekawa, co pani Karina ma do ukrycia? Czy aby zdjęcia na jej stronie są jej autorstwa?

Gość Nie tędy droga!
Najgorsze jest to, że taka reklama na forach, to w gruncie rzeczy antyreklama. Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie na nie, a wtedy osoba przeglądająca wątek rzeczywiście, na wszelki wypadek, z takiej oferty zrezygnuje. Wystarczy jeden negatywny wpis i od razu jest podejrzenie, chyba nie bezpodstawne, że pozostałe, to sobie reklamodawca sam wpisał. Nie sądzę, by Pani Karina, bez względu na jakość zdjęć, tą metodą, poprzez kombinacje z historiami na forach, zdobyła choćby jednego klienta. Ludzie są zbyt ostrożni i innym też tą prawdę proponuję przemyśleć.

Gość Olka_polka_84
co do fotografa to nie wiem, ale polecam młody zespół do filmowania. Dopiero zaczynają, ale widziałam pierwszy filmik ślubny (kręcili na weselu kumpeli). Kręcą w takim nowatorskim stylu. Wiem, że są niedrodzy, bo niedawno zaczęli. Odezwij się, pogadaj Ja ich wezmę, ale mam dopiero w październiku. Rozmawiałam wstępnie, pokazywali mi różne fajne rozwiązania (zwolnione tempo, najazdy) i na pewno ich wybiorę. www.60klatek.pl

Gość do Nie tędy droga!
Nie tędy droga! to co napisałaś tylko jest teoretycznie prawdą. Idealnym podsumowaniem twojego wpisu jest wpis Olka_polka_84. Gdyby takie reklamowanie siebie poprzez fora nie działało to by nikt tego nie robił. Naiwnych wszędzie jest dużo i to właśnie ta reklama jest do nich skierowana. Wręcz tworzone są fora ślubne przez samych usługodawców, aby w ten sposób wciskać swoje usługi.

Gość stopthemoment
Zapraszam na moją stronę: www.stopthemoment.com.pl pozdrawiam Dagmara

Gość Szok100%
O Boże, co to za zdjęcia www.stopthemoment.com.pl ? Bardziej pasują do pogrzebu niż ślubu. Gdybym ja dostała takie zdjęcia to bym zabiła fotografa. Podejrzewam, że ktoś zrobił sobie żart umieszczając tą propozycję.

Gość vanillasky..
rzeczywiscie troche pogrzebowe te zdjecia :D

Gość boli ....
ja osobiście polecam chilli.studio.pl. ....to co robia to po prostu magia..

Gość kicz nad kicze
Zaczęły się polecenia typu spam fotografów kiczowatych robiących brzydkie mało atrakcyjne zdjęcia. Najgorsze że ci pseudo fotografowie uważają że robią profesjonalne zdjęcia.

Gość www.wdniuslubu.pl
Zapraszam na www.wdniuslubu.pl do zapoznania się z ofertami i cennikiem (fotoksięge można wymienić na album tradycyjny), oraz na http://wdniuslubu.wordpress.com do zapoznania się z naszymi pracami. pozdrawiamy Dominika i Łukasz

Gość Jeszcze panienka
Dominiko i Łukaszu, czemu wasze najlepsze zdjęcia, jakie zamieściliście w swoim portfolio mają tak nienaturalne ohydne kolory. Biała sukienka u was jest żółtą sukienką. Wiele zdjęć jest oderwanych od rzeczywistości wręcz są przerażająco kiczowate. Kto jeszcze robi czarno kolorowe zdjęcia pachnące totalną wiochą?? Jeśli to są najładniejsze wasze zdjęcia to, jakie są pozostałe zdjęcia?. CO SIĘ TERAZ DZIEJE Z FOTOGRAFIĄ I FOTOGRAFAMI ŚLUBNYMI!!??

Gość pechowo zdarzyło mi się
zetknąć z p. Falińską... foszasta, cała w fumach, ze "swoją wizją" od której ani myślała odstąpić gdy usłyszała, że nie życzymy sobie zdjęć z przygotowań, nie będzie błogosławieństwa i wyprowadzania z domu, orszaku z druhenkami czy nawet wesela (tylko ceremonia i życzenia) - strzeliła popisowego focha, że takie biedne zamówienie "nie pozwoli sie jej twórczo wykazać"; specjalnie dla niej miały być urządzone przygotowania, inaczej ona nie przyjmuje zlecenia!!!! no więc pożegnaliśmy się chłodno ;) niech się pani fotograf twórczo wykazuje gdzie indziej ;) jak się okazało, dobrze, że nie skorzystaliśmy z jej "wizji twórczej" ;)

Gość fotografamatorka
jak masz aparat to ja mam czas dziękuję tobie za zaproszenie dużo Miłości w życiu

Gość BEZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bhaha pienia sie a nazwiska nawet dobze napisac nie potafia dałn

Gość ej BEZAAAA..
Jeśli krytykujesz innych to najpierw sama naucz się pisać.

Gość Grosss
Pani Kamilo piękne, cudowne zdjęcia. Jest pani jedną z najlepszych w kraju. Dziwne że ma pani jeszcze wolne terminy przy tak wielkim talencie.

Gość fabrykaobrazu
Witam, Polecamy swoje usługi; zarówno foto jak i video. Zapraszam na www.fabrykaobrazu.net oraz kontaktu kamil@fabrykaobrazu.net. Pozdrawiam

Gość Kamille
Zapraszam do oglądania: http://www.vimeo.com/28348167 Ja z kolei robię photocasty - mix filmu, dźwięku i przede wszystkim zdjęć:) takyesphoto@gmail.com