Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka :((((

Chłopak , który mi się podoba olał mnie, jestem lekkim bazylem, mam depresję. :(

Polecane posty

Co ty pierd...., to dlaczego mam w takim razie pakować wszystkich ludzi do jednego wora z fałszywymi zmanipulowanymi idiotami, skoro nie odczuwam nic takiego na własnej skórze? :P To by chyba było dziwne i trochę bez sensu. Strasznie abstrakcyjna ta Twoja teoria, jest może trochę zakłamania w świecie trendów, biznesu i reklamy. To prawda. Ale to nie ma wpływu na relacje między jakimiś dwoma konkretnymi ludźmi. Poza tym, kto tu miałby być oprawcą, co złego robić i w jakim celu?

Gość niski okulejszyn
wiesz, ciezko mi powiedziec bo nie znam szczegolow, moze po prostu nie bylas w jego typie , nie czul chemii zadnej do Ciebie, a moze bylas dla niego za puszysta lub za chuda... Co do charakteru to szczerze ci powiem ze to raczej facetom nie przeszkadza przewaznie jak sie im dziewczyna podoba chyba ze ma naprawde okropny charakter... ale to takie moje filozofie... a co do pustakow to latwo je poznac-charakterystyczny ubior,rozowo itd, monotematycznosc i na kazde pytanie odpowiedz tak/nie:P

niski okulejszyn, on sam nie jest adonisem, a ja aż tak nie straszę to musiało chodzić o charakter. :( Pewnie uważa mnie za solaris, przez to że jestem jaka jestem i nie poruszam politycznych tematów. Z drugiej strony "tak" i "nie" to tez nie były jedyne moje wypowiedzi. :( Wydawało mi się, że się mu podobam- bardzo mi przykro, że dostałam kosza, zwłaszcza że od dłuższego czasu się w nim kocham. Co ty pierd..., ale Ty mi mówisz znowu o teorii, kto niby konkretnie miałby chcieć mnie zmanipulować i czemu to ma wpływać na to czy się z kimś zwiążę, czy nie? To jakaś fantastyka. :P

A poczytam z ciekawości, tylko nie wiem ile mi to zajmie. Możemy pisac w międzyczasie. :P

Gość niski okulejszyn
zalamka ale mieszasz:P to ze on nie jest przystojny to nie znaczy ze akurat mu sie musisz podobac...roznie to bywa z tym podobaniem sie , przecietni nie zakochuja sie tylko w przecietnych a ladni w ladnych itp i nie wiem czy on szczegolna uwage zwraca na charakter i na znajomosc polityki,a solaris to dosc elitarne grono wiec sie nie przejmuj ps ile masz lat?

niski okulejszyn, a możliwe że mu się po prostu nie podobam. Po prostu tak myślałam, że skoro nie ma powodzenia to nie będzie tak wybrzydzał i da mi szansę. No ale widocznie on nie daje szansy przeciętnym dziewczynom. :) Mam 18 lat. A czemu pytasz? :P

Gość niski okulejszyn
zwykla ciekawosc:P dziwi mnie piszesz ze jest przecietny i ze dazysz go uczuciem, czy gdybys naprawde tak za nim szalala to czy nie powiniien byc naj naj?

Hmmm, no dla mnie jest najładniejszym facetem jaki chodzi po ziemi, ale mam świadomość jakie panują kanony. Poza tym dopóki się w nim nie zakochałam (jakieś dwa lata temu) to sama uważałam go za dość brzydkiego. Ponadto dużo moich koleżanek zaopiniowało go jako brzydkiego. :P

Co ty pierd...., mam jedną trzecią artykułu za sobą i na razie się zgadzam- co do globalizacji. Ale tam nie ma nic z wyjaśnień o tym, że ludzie się rzekomo wzajemnie oszukują i nie są w stanie stworzyć szczerej więzi emocjonalnej. :P Przynajmniej na razie. Zobaczymy co dalsza część pokaże.

Gość niski okulejszyn
Chyba ze tak...ciekawe bo to by bylo wkurzajace gdybys podbijala do niego tylko dlatego ze jest przecietny i masz wieksze szanse niz z ciachem,to by byla jakas desperacja , ale z czego tu piszesz wnioskuje ze jest OK w koncu milosc jest slepa;)

On ma po prostu super charakter- jest inteligentny, ma świetne poczucie humoru, jest wprost uroczy. :) Więc nabrał bardzo urody w moich oczach. :P Ale muszę się odzwyczajać powoli, bo mnie spławił. :( Okropne uczucie dostać kosza od kogoś w kim się od dłuższego czasu kochasz.

Gość niski okulejszyn
ja akurat kosza nie dostalem alle mam podobnie jak ty- juz 3 lata o niej mysle ale wiem ze jest kilka rzeczy i nic z tego nie bedzie i od dluzszego czasu nie mamy kontaktu wiec lipa zalamana jak chcesz to napisz do mnie na gg pod ten nr 36428307:)

Jestem w połowie artykułu, robi się coraz ciekawszy- poważnie. Trochę tam jest prawdy, ale wiele rzeczy jest też naciąganych na potrzeby teorii. :P

A w porządku napiszę, ale za chwileczkę niski okulejszyn ;)

Wydaje mi się, że to wszystko jest wynikiem epoki globalizacji, a nie żadnego spisku. To jest naciągane.

Niski okulejszyn, napisałam do Ciebie. ;) Masz wiadomość?

Gość xzcd87hfgdfd
Kamila ? Ale beznadziejne forum sobie wybrałaś żeby się wyżalać :) Przeczytałem pare tematów i większych bzdur dawno nie widziałem :) nisko upadłaś ! Wpisałem w google "jestem bazylem" i mi ten temat wyskoczył :) idealnie pasuje do Ciebie to co tu autor tematu wypisuje, to napewno ty... wstydź się !

postaw.sie bardziej asertywniej nie nasz stuprocentowej pewnosci czemu dal cii kosza i czy to musi byc az taka tragedia dziewczyno wiecej zaradnosci

Gość xzcd87hfgdfd
O jakich adonisach i fiutach ty piszesz ? Za dużo zdjęć w internecie się naoglądałaś - totalna kompromitacja. Wiedziałem od początku że swędzi cie ta obwisła dupa. Najgorsze babsztyle to te zakompleksione - troche mi cie żal że tak latasz z tym dupskiem - pewnie skonczylas tak, ze "dalas" przepitemu dresowi albo podstarzałemu desperatowi i tyle masz z tych ADONISÓW, moja ty piękności :) Więcej szacunku do innych i do siebie. Nie wiem tylko po co te deklaracje o twojej rzekomej uczuciowości... Z twoich wypowiedzi można wyczytać że ci ten wygląd mocno nie pasuje, prędzej czy później poszłabyś z dupą do kogoś innego (adonisa rzecz jasna) - wielka kurwa miłość. wypierdalaj ! Myślałaś ze jestes anonimowa... CHORA PSYCHICZNIE, co najwyżej. Wniosek jeden - wystrzegać się brzydkich kobiet bo kompleksami niszczą życie sobie i innym. Nie wypisuj już więcej głupot, nie na takim żałosnym forum...

Gość xzcd87hfgdfd
idiotka.

Gość WWfgfsWWwwww
Kamila, wiem ze to ty. Piszesz jeszcze na innych forach jakieś dziwne rzeczy. Słuchaj, zgłoś się do psychologa - mówię serio... Nie jestem psychologiem ani psychiatrą więc nie wiem co Ci dokładnie jest ale nie zmarnuj sobie życia !!!

Gość WWfgfsWWwwww
Pomogę Ci ale się odezwij...

Gość sz.pan.dawidowski
Czasami sam sobie się dziwię, skąd we mnie tyle miłości że chcę Tobie jeszcze pomagać po tym jak mnie skrzywdziłaś. Kiedyś znajdę kogoś dla kogo będę adonisem (i nie mam tu na myśli wyglądu). Naprawdę chodziło Ci o mnie w całości a nie o mojego "fi_ta" ? Jak to brzmi ? Czy ja rzeczywiście śnię ? Zakochana dziewczyna pisze takie rzeczy ?! Ten chłopak o którym piszesz się kiedyś w Tobie zakochał (Ty nie uznajesz tego słowa)... Kiedy zobaczyłem ten temat wszystkie moje marzenia o miłości, o wyjątkowej dziewczynie zostały w jednej chwili zniszczone. Poczułem się jak przedmiot czytając Twoje wypowiedzi. Jesteś okropną kobietą, przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co napisałaś. Jakieś dresy spod bloku mają w sobie więcej "uczuć". Jeśli pisałaś to wszystko w pełni świadomie, to nie jesteś warta żadnej miłości, powiem więcej: nie zasługujesz na szacunek. Widziałem, że znalazłaś już sobie kogoś na "ruch...e". Gratuluję. Powodzenia.

Gość sz.pan.dawidowski
Schizofrenia, mania wyższości (nieuzasadniona), ogromne kompleksy (uzasadnione), świnia przy korycie ma więcej klasy od ciebie. Poza tym, strasznie obleśna jesteś. PS. "Ta koniowata..." :D Ciężko Ci będzie ale za błędy trzeba ponieść karę (za przedmiotowe traktowanie ludzi przede wszystkim!)

Gość sz.pan.dawidowski
I ty piszesz że się zakochałaś... cały temat jest o twoich kompleksach. Problem był w tym ze ty podczas rozmów nie poruszałaś innych tematów niż faceci. Po co mi ktoś taki ? Ja wolę spokojne dziewczyny, świadome swojej kobiecości. Ten twój bełkot jest przerażający, powiem szczerze że już dawno zacząłem się ciebie bać i teraz wiem że miałem ku temu powody. Ty kochasz ale samą siebie. Nie zazdroszczę twojemu przyszłemu "partnerowi". Wystarczyło napisać jak sprawa wygląda a nie pisać głupoty jak psychopatka i podniecać się facetami. Kamila, wstydź się !

Gość sz.pan.dawidowski
I w ogóle dlaczego ja sie tutaj udzielam. W sumie nie moja wina że utrzymujesz znajomości z tymi ludźmi. Ale tematy na tym forum do ciebie pasują - dewiacje, chore historie, zboczenia. Ciekawe gdzie jeszcze się udzielasz. Opinia którą sobie wyrobiłaś w "realnym" świecie jest taka sama więc spróbuj się z tym zmierzyć. Ledwo zaczęłaś życie (18/19 lat) a już jesteś skończona.

Gość wygodny
może ikonowicz? skomentuje

Gość sz.pan.dawidowski
Chciałbym żeby to był sen albo jakiś głupi żart... :( tak bardzo boli.

Gość 11111113C
Ciekawe czy koleżanki wszystko wiedzą :P Sikora komentuj, chyba że jesteś zbyt zajęta podrywaniem cyganów w S-W-U ;)

Gość 11111113C
Sie zagalopowałaś (:D) kiedyś to teraz cierp. Piszesz chore teorie na temat ludzi a w rzeczywistości nikt nie chce z tobą żadnego kontaktu utrzymywać. Chyba że desperaci, no bo gdzie znajdą głupszą i bardziej zakompleksioną ? Wielka gwiazda. PFFFFF Zero kobiecości.